Seuraa 

minkalaista suosittelette aloittajalle? trikoo, kudottu, pitkä, lyhyt???

tarkoitus olis hankkia mut ei ole minkäänlaista kokemusta?? antakaa vinkkejä kantoliina konkari :-)

Kommentit (3)

ainakin vastasyntyneelle ja alle puolivuotiaallekin vielä pitkä trikoinen. *lähtee virittelemään omaa alle 3kk:tisistaan nukkuvana moiseen* =)

Samaa toistan minäkin kuin edelliset eli suosittelen ensimmäiseksi liinaksi pitkää trikoista. Sillä on helppo tehdä sidontoja ja se antaa anteeksi pienet virheet.Kantoliinakanavalta löydät sekä luettelon liinoista (tosin ainakin pari kotimaista trikooliinaa sieltä puuttuu), kuvallisia sidontaohjeita ja yleensäkin tietoa liinailusta sekä listan meistä kantoliinatukihenkilöistä.Edullisimpia liinoja ovat kotimaiset, mutta jos hinta hirvittää, löytyy hyväkuntoisia liinoja esim. Babyidean kirpparilta. Useimpien ellei kaikkienkin liinojen mukana tulee sidontaohjeita. Monipuolisin sidonta trikooliinalle on kietaisuristi2.Trikooliinoissa on suurimmaksi osaksi kantorajoitus 15 kiloon asti, joten sillä kantaa kyllä isompaakin lasta.Onnea liinan etsintään ja mukavaa matkaa liinailun maailmaan :)Porenn *kantoliinatukihlö*

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on ollut nyt kaksi kuukautta vastasyntyneellä 5 m pitkä Baby Bundler -trikooliina, eli Babu. Se on ollut aivan loistava. Poika nukkuu joka päivä vähintään kahdet päikkärit liinassa. Se on ainut keino rauhoittaa vauveli ainakin meillä. Näin oli myös esikoisen kanssa. Ihan vastasyntyneenä laitoin vauvan kehtoasentoon ja nyt pikku tuhisija nukkuu pystyssä sammakkoasennossa. Auttaa ilmavaivoihinkin. Kantoliinakanavalta http://www.kantoliinakanava.fi/ löydät sidontaohjeet. Meillä on tarvittu vain yhtä sidontaa: kietaisuristi II -sidonnassa voi pitää vauvaa monessa eri asennossa. Sen voi tehdä valmiiksi päälle, minulla se on monesti koko päivän päällä, ja vauvan voi ottaa pois ja laittaa takaisin tarvittaessa. Onhan se hirveän työläs alkuun opetella ja joka kerta väsätä uudelleen päälle, mutta meillä ainakin kannattavaa kun saa heti parin tunnin rauhan tehdä omia hommia kun vauva nukahtaa kahdessa sekunnissa liinaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat