Vierailija

Asia ajankohtainen. Taidan ilmottautua kortistoon, koska tulisin saamaan n.480e kuussa peruspäivärahallakin ja kaikki tietää miten pieni kotihoidontuki ois. KOKIEMUKSIA?

Kommentit (8)

sain ansiosidonnaista. Yhdestä työpaikasta kieltäydyin ja sain sitten 2:n kk:n karenssin. Siltä ajalta sain sitten kotihoidon tukea.Hullu se on, joka ei tuollaista etua käytä. Tosin kyllä ne liiton päivätkin joskus loppuvat, eli suotavaa olisi se työpaikkakin sitten jossain kohdassa saada. Mä sain vakipaikan, kun kuopus oli 2½ vuotias.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kaveri meinas tehdä niin, mutta työkkärin täti sanoi(ilmeisesti arvasi, ettei halukkuutta töihin kuitenkaan ole) Että töitä riittää vaikka millä mitalla, eli jos haluat jäädä kotiin, jää hoitovapaalle.

otin 10 v. sitten riskin ja jäin työttömäksi. Pahin lama-aika oli meneillään, joten ajattelin, etten kuitenkaan työllisty...Olin kokonaista 4 (!) päivää työttömänä ja minut palkattiin oman alan töihin vuosikausiksi eteenpäin...

Toisen äitiysloman jälkeen jäin suosista hoitovapaalle lähes kolmeksi vuodeksi, kun tiesin, että tulen taloudellisesti jotenkuten kuitenkin toimeen...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat