Seuraa 

Mietin vain kun kaupoissa on tosi paljon ihania kummijuttuja, mutta valinnanpaljous sokaisee enkä osaa päättää mitä ostaisin? Omalla pojallani kummilusikka on ollut kyllä kovasti käytössä ja mieluinen, mutta mikä muu olisi kiva?

Kommentit (11)

kummilahjaksi tavanomiasesta poikkeavan valokuvakehyksen, sellaisen, jossa on hopeinen pyöreä katos joka pyörii musiikia soittaen )aakkos-laulu) ja katoksen alla on hopeinen nalle pyöreällä alustalla hopeisten lelujen keskellä ja siinä niiden lomassa on pieni valokuvakehys. Tuossa pyörivässä katoksessa on kaunis koristelu ja kokonaisuudesta tulee mieleen lasten karuselli. Koko juttu on siis yksi väreinen ja käsittääkseni hopeoitu. On vähän sellaienn tumman harmaa kyllä tosin, voi olla muutakin kuin hopeaa. Ehkä platinoitu? Tätä hoijakkaa on hieman vaikea kuvailla, mutta se oli mielestäi aivan ihastuttava kummilahja. Tyttäremme on aivan ihmeissään sen kauniista sävelmästä joka on saman kuuloinen kuin soittorasioissa tapaa olla. Ja tietysti pyörivä katos ihastuttaa myös. Lahja on todella kiva katsella ja sellainen, joka säilyy muistona. Käsittääkseni tämä löytyi kultasepänliikkeestä/kelloliikkeestä.

Parasta on .kun kummi muistaa kummilapsensa ja kyläilee kummilapsen luona.Eli kummin vierailut ovat parassta herkkua...ei niinkään materia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän neitokainen sai kummiltansa ristiäislahjaksi pienet Adidaksen raitatossut, punaisilla raidoilla tytölle tietenkin=). Lahja oli mielestäni onnistunut, vaikkei todellakaan mikään ns. tavallinen ristiäislahja, sillä lahja todella kertoi jotain antajastaan. Lapseni kummi on vannoutunut Adidaksen tossujen käyttäjä ja minusta oli jotenkin ihana ajatus että hän halusi jakaa jotain itselleen tärkeää lapseni kanssa, vaikka kyseessä olivatkin " vain" tietyn merkkiset urheilutossut=) Jonkun kerran tossuja on nyt lämpimillä ilmoilla päästy käyttämäänkin mutta muuten tossut ovat lapsen huoneen hyllyllä kunnia paikalla=)

Pikku prinsessamme sai kummiltaan lahjaksi helmikaulanauhan, joka on aivan ihanainen pienen tyttömme kaulassa! Helmien mukana tuli " lisäsarja" , jolla voi helmiä pidentää tytön kasvaessa. Eli kaunis, arvokas lahja, josta on iloa pitkäksi aikaa eteenpäinkin - ihan aikuisuuteen asti!

Mielestäni paras kummilahja oli sukupuu.Sellanen hopean värinen puu,jonka oksilla oli ylinnä lapsen kuva sitten vanhemmat ja vielä kuvat molemmista ukeista ja mummoista.

Se on hirmu sievän näköinen kirjahyllyssä. En ollut ennemmin tällaista nähnyt missää koruliikkeessa,siksikin se oli niin kiva.Pääasiahan tosiaan on se kun kummit viettävät aikaa kummilapsen kanssa.Mirjami ja Aleksi pian 3kk

Pienen pieni kultainen sormus, jossa pieni sydän. Mahtui 4kk ipanan pikkurilliin =) Eli tosi mini. Mun mielestä on tosi kiva muista, jonka voi vaikka isona laittaa kaulaan. Mä en niin kummilusikoista ja kehyksistä välitä. Ja toinen kiva oli sellanen kultasepän liikkestä ostettu säästöpossu, tuli ainakin käyttöön.Tipy

oli paras. Vauva sai myös sellaisen kaksiosaisen kummikehyksen, johon voi laittaa sekä valokuvan että tehdä kipsistä jalan tai käden jäljen. Hauska idea, mutta ei toiminut ainakaan meillä. Aikamoinen viritelmä se meidän tekemä jalanjälki, en ainakaan itse ostaisi tällaista kehystä kenelläkään (paitsi ehkä jollekin superaskartelijalle, joka osaa ja jaksaa...)!

Poikamme sai ristiäislahjaksi vaaleansiniset kehykset ja kipsiä. Taulun keskelle painettiin jalanjäljet, taulussa oli myös paikka nimelle. Sisälsi myös tietysti ohjeet. Koko perhe niitä jalanjälkiä askarreltiin ja tuli tosi hienot. Olen kuullut, että kehyksiä myytäisiin ainakin stockmanilla. Tosi kiva eikä ihan perinteinen lahja.

Minusta se oli ihana ja käytännöllinen lahja ja voin hyvin ajatella että poikamme laittaa taljan vanhana ukkelina keinutuoliinsa ja keinuttelee tyytyväisenä! :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat