Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Huone on rakenteilla, pojat halusivat ehdottomasti vaaleansinistä huoneeseensa. Mitä muita värejä lisäksi?

Sopiiko esim. vaaleansininen, oranssi ja... mikä vielä?? Muita yhdistelmiä?

Kommentit (12)

tuo että ruskea ja oranssi eivät käy ja että tytöille tulee pinkki kausi :D. Onko kirjoittaja 50-luvulta? Enää ei ole pojankaan elämän kohokohta se enolta saatu vanha mopo...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on vaaleansinisen seurana raikasta limenvihreää. Sopii mielestäni hyvin! Limenvihreää on esim. sängyn päiväpeitteessä, tyynyissä, lelulaatikoissa jne. piristyksenä.

Ensiksi tuli mieleen valkoinen ja pieni määrä hopeaa tai kromia. Pilvenlonkia tapetissa tai katossa. Tai tähtitaivasta ja avaruutta, myös tummempi sininen, jopa musteensininen voisi toimia.

Ruskea tai beige ja valkoinen on hyvin neutraali väritys. Sitten kiva yhdistelmä olisi jenkkityyliin raikas punainen, valkoinen ja tummansininen vaaleansinisen kanssa. Tyyliin sopivat tilkkutäkit, tähtikuviot, raikas raidallinen matto esimerkiksi ja tummaa puuta.

Samaan teemaan voisi yhdistää vaikka jotain lännenkrääsää, cowboytyyliä.

Vihreä, esim. hillitty oliivinvihreä ja oranssi ja pehmeä valkoinen, sitä testaisin, tai raikas lime ja valkoinen.

vaal.sininen, ruskea ja valkoinen. Tehosteena tummempaa sinistä ja hieman kirkkaan punaista. Mutta poltettu oranssi ja vaal. sininen sopii hyvin yhteen, siihen lisäksi vielä valkoista.

Minusta musta ja kirkas valkoinen olisi hyviä. Lisäksi hopea voisi menetellä. Kysy ihmeessä niiltä lapsilta, että käykö oranssikin tai ruskea. Takuulla tulee, että "yööööök". Teinit alkaa tykätä jossakin vaiheessa syvemmistä väreistä, tytöt siirtyy voimakkaaseen pinkkiin ja viininpunaiseen (karvasydämineen) ja pojat metalliin esim. kromiin ja metallikiiltoiseen mustaan (motarikausi kun alkaa kiinnostaa jossakin vaiheessa). Voisit ennakoida jo sitä aikaa, niin ei heti tarvi tehdä uutta remonttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat