Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Rakastelevatko naapurisi äänekkäästi? Häiritseekö vai kiihottaako? Entä vaikuttaako omaan seksielämääsi naapurit; siis esim vältätkö ääntelemästä kovaa, kun naapurit seinän takana..

Kommentit (6)

Seinämme takana oli yksiö, jossa harrastettiin USEIN ja tyttö piti kovaäänistä voihketta. Havaitsin ongelman kun asuimme ensimmäistä päivää. Uskoin kuulleeni väärin mutta jatkossa totesin että sitähän se oli...

Kun saimme vauvan, kävin soittamassa ovikelloa ja kerroin että: " meillä on nyt sitten vauva, kuten tulette varmasti huomaamaan jos itkettää öisin. Ehkä sitten ymmärrämme paremmin äänihaitat puolin ja toisin." Muuttivat reilun kuukauden päästä ja tuli vanhapiika tilalle =)Eli kaikenkaikkiaan minusta epämukavaa, puolin ja toisin!

mutta kyllä nyt tämän suhteen aikaan on naapurit olleet varmaan aika kovalla koetuksella. Seksi on ollut villiä ja sitä on ollut paljon, hyvinkin myöhäisiin aikoihin... Metelöin varmaan ihan hirveästi, mutta en itse sitä aina tajua, mies sitten hillitsee välillä. No, kai tähänkin muutos tulee jos onnistutaan saamaan lapsia. Naapurit varmaan odottaa sitä malttamattomana...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei oo kivaa ei..Naapuritkin siis tietää että kaikki kuuluu meille ja meiltä heille, on ollut puhetta. On yritetty olla vähän hiljempää mutta ei aina voi eikä aina muistakaan siinä tilanteessa.Kyllä mua itteäni lähinnä vaan häiritsee kun yrittää nukahtaa ja seinän takaa kuuluu voihke..

jos joillakin menee hyvin sängyssä

niin ei siitä pidä olla katkera

Kyllä maailmaan ääntä mahtuu ja jos vielä rakastelun ääniä niin onnea vaan-mici-

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat