Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olimme eilen(isä,äiti,lapsi 3v)päivällä kaupungilla ja reissun päätteeksi istuimme kahvilan/baarin patiolle ja joimme auringonpaisteesta nauttien(klo 18) molemmat aikuiset 1 siiderin noin niinkuin vapun ja kevään kunniaksi. Lapsi joi mehua. Valitsimme vielä hiljaisimman ja rauhallisimman näköisen paikan,kun vapun aikoihin on paljon väkeä liikkeellä. Eikös vain naapuripöydästä alkanut kuulua epämääräistä valitusta,kuinka lapset pitäisi jättää kotiin,kun aikuiset juopottelevat. Onko 1 siiderin juominen juopottelua? Tämä herätti muutkin" oikeat" juopottelijat,jotka loivat ikäviä silmäyksiä suuntaamme ja alkoivat kovaäänisesti kauhistella nykymaailman menoa. Kyllähän ruokaravintolassakin nautitaan olutta yms. ja lapset ovat mukana. Kiitos vain teille,jotka pilasitte päivämme eilen Oulun kauppatorilla!

Sivut

Kommentit (54)

Vierailija:

Lainaus:


MUTTA ETTÄ 3KK IKÄISEN KANSSA KOTIBILEISIIN??? En nyt kauhistele sitä sinun juomistasi, VAAN LAPSI (vieläpä noin pieni, joka ei ymmärrä mitä ympärillä tapahtuu) BILEISIIN!!!!Noin pieni lapsi kun stressaantuu jo helposti, jos omassa kodissa on liikaa vieraita, tai edes yksi vieras illan suussa ennen nukkumaan menoa, niin miten pahasti stressaantuu vauva, joka viedään vieraaseen paikkaan, hälinan ja metakan keskelle... ja jos muut ovat humalassa, niin lapsi aistii humalaiset ihmiset pelottavina (=ei ymmärrä niin outoa käytöstä).SAIRASTA!!! Toivottavasti oli provo, tai muussa tapauksessa toivon pikaisesti sossutätiä paikalle ja lapsi pikaiseen huostaanotoon. Et todellakaan ole ilm. kyspynyt raskauden aikana vastuuntuntoiseksi äidiks. Häpeä pentu!
Säälin sinua, joka kirjoitat tuollaista tietämättä mitään asioistamme. Nämä " kotibileet" ovat kolmikymppisten sivistyneet illanistujaiset, joissa vieraita on ehkä kymmenen. Mistään teinien örveltämisestä ei siis ole kyse. Enkä ole mikään juhlimisen kipeä teiniäiti, vaan kahden lapsen äiti, joka haluaa vappuna tavata ystäviään pitkästä aikaa (ensimmäistä kertaa viiteen kuukauteen). Joten rauhallista vappua vaan sinulle, osaan kyllä huolehtia vauvastani, kiitos vaan. Lapsi huostaanottoon... olet todellakin pelottava. Suosittelen itsellesi hoitoon hakeutumista.

Älä sinä tuollaisten takia vappuasi pilaa, ei niillä ole muuta elämää kuin kytätä toisten syömisiä ja juomisia. Jos syöt lihapiirakan ja lapsellesi ostat lihapasteijan, samat ihmiset supattaa siitä kun ei vanhemmat nykyään anna tarpeeksi ruokaa lapselleen.

Ollut siis itse kahvilassa töissä ja harmittanut tuollaisten kyttäävien asiakkaiden puheet...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Näin oli ainakin viellä muutama vuosi sitten.. Alaikäinen saa olla baarissa juomassa alkottomia ennen klo 18.00, sen jälkeen ei edes vanhempien seurassa. Voinhan olla väärässä, mutta näin minulle on kerrottu. T: se 25 tai jotain..
Oulussa muuten taitaa olla muutama patio (oululaisittain) joissa on jopa hiekkalaatikko, keinuja sekä grillipaikka. Oli ainakin vielä silloin, kun lapsemme olivat pieniä ja poikkesimme silloin tällöin tällaistakin syntiä harjoittamaan.ihme kummasteluahan täällä Suomessa on, pitäisi juoda alkoholikin lapsilta salaa. Kyllä me ainakin juodaan olutta tai viiniä ihan lasten kanssa ravintolassa käydessä.

Mutta eiköhän useimmat,joissa on lapsia mukana,ole ihan kivoja tapahtumia. Vanhemmillahan se vastuu on. Kun meno villiintyy,pitää lähteä kotiin.

Oletko lestadiolainen vai muuten vaan tynnyrissä kasvanut? Tiesitkö, että kotibileitä on muunlaisiakin kuin kännäämisbileitä? Miten sinusta tuli noin bimbo? Miehesi mahtaa hävetä sinua ihmisten ilmoilla, jos tuuli heiluttelee leukojasi tuohon malliin useamminkin.Vierailija:

Lainaus:


Ja sinä kotibileisiin vauvan vievä: onko yhdet vappubileet tärkeämmät kuin oma lapsesi? Olisit juhlinut ensin vaput ja muut kännäämisjuhlat ja sitten vasta suunnitellut lapsia. Vauvan paikka on kotona nukkumassa, eikä missään örveltäjien seassa. Taidat saada vielä itsekin lapsilisää.

Vaikka itse ei joisikaan yhtä siideriä enmmän, on terassilla taatusti muitakin ja varsinkin näin vappuna. Ja sinä kotibileisiin vauvan vievä: onko yhdet vappubileet tärkeämmät kuin oma lapsesi? Olisit juhlinut ensin vaput ja muut kännäämisjuhlat ja sitten vasta suunnitellut lapsia. Vauvan paikka on kotona nukkumassa, eikä missään örveltäjien seassa. Taidat saada vielä itsekin lapsilisää.

Itse asun etelä-Euroopassa ja täällä ei ravintoista edes ruokaa ennen klo 19 tai 20, joten jos haluaa lasten kanssa mennä ulos syömään on pakko mennä sitten siihen aikaan. Tapana on juoda viinä tai olutta ruoan kanssa. Ja lapset on melkein aina mukana. Kun pienestä ovat käyneet, niin osaavan kauniisti käyttäytyä. Onneksi myös tupakkalakia ollaan tiukennettu, sillä aiemmin jotkut paikat olivat turhan savuisia.Kun käydään Suomessa, käydään myös mielelllään lasten kanssa terassilla istumassa, kun ollaan kaupungilla pitkään oltu ja saatetaanpa ottaa se siiderikin siinä.

Pistäydyttiin juuri miehen kanssa terassilla, kun oltiin ulkona kävelyllä ja mukana oli meidän 1,5 v poika. Mies joi yhden oluen ja minä limpparin. Saatiin niin ilkeitä katseita osaksemme, ettei mitään rajaa. Taitaa olla lapsiperheen näköjään parempi pysyä kotona.

tämä tieto oli siis vuodelta 1997... Että ehkäpä on todellakin 20.00. Voipi olla että muistin väärin. Ei sen puoleen että lähtisin kuuden jälkeen ravintolaan, saati sitten kasilta. Sillon meillä valmistaudutaan jo yöpuulle :).. Niin siis lasten kanssa.. Ilman niitä taas hynkin pitkälti kahdeksan jälkeen :) Sinne ravintolaan siis! Menipähän taas sekavaksi, mutta onhan VAPPU! t: 25

Olemme menossa tänään kotibileisiin 3kk vauvan kanssa, ja imetyksestä huolimatta aion tissutella illan aikana puolen litran siiderin. Mies on kuskina, joten kumpikaan ei lähde juopottelemaan. Paheksukoon ken tahtoo!

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat