Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hei, Mahtaisiko joku muistaa, millä perustein tontin saaminen Tuusulasta viime vuonna onnistui? Olemme hyvätuloinen kaksilapsinen helsinkiläisperhe, lapset 12 ja 4. Onkohan mitään mahdollisuuksia tänä vuonna tontin saantiin? Esim. Helsingissä pitää olla aika pienet tulot ja vähintään kolme lasta, että voi tontin saada. Kiiitos avusta.

Kommentit (6)

Esim. vuokratontteihin, jotka tulevat jakoon Helsingissä vuositulot " pitäisi" olla 50 000-80 000e sekä 2 alle kouluikäistä lasta, jos haluaa saada hyvät pisteet. Yli- tai ali menevistä tuloista " sakotetaan" , samoin jos lapsia on vaikka 3 kouluikäistä...Toki tontin voi silti saada, jos mieletön onni potkaisee...Onko susta esim. 70 000e vuodessa tienaava perhe pienituloinen? Musta ei ainakaan ole.T; perhe, jolla 48 000 euron vuositulot.

Kiitos tiedosta. Saanko udella, että miten hyvät tulot miehelläsi oli. Olemme nimittäin ajatelleet hakea halkivahan tontteja, ja yritän haarukoida, että miten valinnat mahdollisesti menee. Hyvää vappua! ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ainakin meidän perheellä yhteenlasketut br-tulot ylittävät 80 000 e, joten pisteet sen kun vaan ropisee. Nyt tosin huomasin Hesan kotisivuilta, että lasten puolesta kaksi alle kouluikäistä tuottaa parhaat pisteet. Mutta meilläpä ei ole niitäkään, vaan toinen jo yläasteelle menossa. Eli ainakaan me ei hesan tonnetja saada.

Haettiin viime vuonna niitä Tuusulan tontteja. Ensin tuli kirje, että kaikki meni tuusulalaisille. Mutta sitten myöhemmin tuli ilmoitus, että joku oli perunut ja meidät valittiin. (meillä oli kyllä jo suunnitelmat muuttuneet) Ollaan yksilapsinen perhe, silloin vain mies töissä, hänellä erittäin hyvät tulot ja ilmoitimme myös että itse aloitan työt piakkoin. Heillä ei hakuperusteissa ainakaan mainittu mitään huonotuloisuudesta, olikohan se niin että hakivat ' monenlaisia' perheitä asuinalueille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat