Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis onko liittonne rakkausliitto. ystävyysliitto, taloudellinenratkaisu, vai pakkoliitto? Tai kenties jotain muuta?Aika monella oli tuolla toisessa keskustelussa kuitenkin kokemusta puolison pettämisestä, aika moni parjaa miestään, ja silti ollaan ja pysytään yhdessä. Mihin se perustuu?Miten paljon sietäisitte väärinkohtelua, ennenkuin ottaisitte eron?Kommentit (8)

En osaa sanoa, mikä noista eniten.Sellainen suuri ero entisiin suhteisiin verrattuna tämän miehen kanssa jo heti alkuajoista oli kaiken helppous ja luonnollisuus. Asioista voitiin aina puhua järkevästi, kaikki sujui helposti vailla suurta draamaa ja mietiskelyä ja kavereille vuodattamista ja pähkäilyä jne.Kun menimme kihloihin ja muutettiin yhteen, se oli lähinnä rakkaus-/ihastumisjuttu. Oltiin tunnettukin vähemmän kuin puoli vuotta, saati seurusteltu. Kuitenkin järki oli silloinkin mukana, ja kaikki tuntui luonnolliselta ja hyvältä ratkaisulta. Naimisiin mentäessä oli kyseessä niin rakkaus kuin järki kuin sekin, että miehestä oli tullut paras ystäväni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yhteisesti sovittu, että jos toinen pettää päättyy yhteinen taival siihen. Eli en ole rankannut mietäni monien joukosta, vaan tavattuani tuntenut hänen olevan se oikea.Myöhemmin selvinnyt, ettei hän myöskään ole tyhjätasku, mutta se ei olisi vaikuttanut mihinkään.

Vierailija:

Lainaus:


En osaa sanoa, mikä noista eniten.Sellainen suuri ero entisiin suhteisiin verrattuna tämän miehen kanssa jo heti alkuajoista oli kaiken helppous ja luonnollisuus. Asioista voitiin aina puhua järkevästi, kaikki sujui helposti vailla suurta draamaa ja mietiskelyä ja kavereille vuodattamista ja pähkäilyä jne.
Asiat tuntuvat sujuvan niin helposti ja mutkattomasti. Välillä jopa " pelottaa" että meneekö kaikki liian hyvin. Kuitenkin tasaisesti asioita tehdään molempien päätöksillä; kyse ei siis ole siitä ettäkö jompi kumpi aina myötäilisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat