Vierailija

Mikä on mielestäsi laadukkain lastenvaunu merkki ja miksi?

Sivut

Kommentit (61)

Sitä vastoin tylsääkin tylsemmät Emmaljungat näyttää kestävän vuosikymmenestä toiseen ja takniset ratkaisut sopivat hyvin pohjoisiin oloihin.

joka menee näin:

[quote]


Mahtaako Teutoniatehdä vaununsa Saksassa? Ainakin samat turkkilaiset niitä väsää siellä kuin halvan työvoiman maissakin.

[quote]
sopii yhteen tuon logiikan kanssa? sitähän tässä lähdettiin kommentoimaan alunperinkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Omat 3 sekä hoitolapset niissä työnnelly ja vasta nyt rupee kulumisen merkkejä näkymään.Ja nekin siksi kun omat tytöt ovat niitä käyttäneet nukenrattaina...

meillä oli Brio lastenvaunut ( yhdistelmät)

ja

rattaat

ja kaksostenrattaat:)

---kaikki loistavia, kestäviä, laadukkaita, helppokäyttöisiä sekä hyvä jälleenmyyntiarvo

mutta Emmaljungiin palaan aina vaan. Ne on suunniteltu pohjoismaihin ja kankaat ja muoviosat aivan omaa luokkaansa. Ja onhan niitä trendikkään näköisiä Bugaboo vaunuja kiva työnnellä vaunukaupan kokolattiamatolla, mutta voin kertoa, että tosipaikan tullen Emmaljungia tulee ikävä! Joten ei meille enää kolmipyöräisiä, eikä muuta merkkiä kuin Emmaljunga. Suosittelen viiden eri mallin kokemuksella!

Lainaus:

Lainaus:

komen vaihdon jälkeen purin kaupat, koska vikaa vaan tuli ja tuli. Lei noissa ainakin hitna laatusuhde ihan persiillään. Nyt on ollut sitten briot, enkä vaihtaisi pois. Itseasiassa ulkonäkö ei niinkään ratkase vaunuissa, vaan toimivuus. Ja tuntuu, että nämä briot olivat toimivimmat. Tuntuu, että esim teutonia tekee nykyään erikoisen näkösiä vaunuja ja rahastaa sillä,. kestävyys taas kuullun mukaan täysi 0.
Emmaluingahan uusi sitä ratasosaa eli 4v vanhoihin rattaihin ei saa uusia pyöriä joten älkää ihmiset huutiksesta ostako vanhoja emmaliungia

Lainaus:

paremman sitten? se koneenkäyttäjän arjalaisuus?
tuoteturvallisuudesta poikkeaa jossain määrin länsimaisesta. Hyvänä esimerkkinä nämä Kiinassa valmistetut tietyt Marvelin lelut, jotka olivat myrkyllisiä lapsille.Semmosta.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat