Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kävin perjantaina vähän shoppailemassa uusia kesävaatteita. Olen aina ollut hoikka mutta lasten jälkeen tullut muutama kilo lisää ja kaikki vyötärölle. Ajattelin ystäväni suosituksesta kokeilla karppausta...Nyt on se muutama ylimääräinen kilo lähtenyt ja tuntuu, että senttejä sitäkin enemmän. Ostin ihania mekkoja ja kokoa 32 (ei siis tuumia) olevat stretchfarkut...Johan meinas mieheltä pudota silmät päästä ;-)Ja kaikki tämä syömällä kasviksia, rasvaa ja lihaa...Mun onneni, että en koskaan ollut makean perään, joten ne ollut helppo jättää pois!Kokeilkaapa vaikka hei vapun jälkeen! Vielä ehditte kesäkuntoon...

Kommentit (6)

laihduin kyllä muutamia kiloja, mutta liikaa on vieläkin (noin 15 kiloa ylipainoa) ja lääkärikontrollissa kolesteroliarvot olivat niin korkeat, että nyt katsotaan ruokavaliomuutosta, ja parin kk kuluttua mahd lääkitys. kolesteroliarvo oli 7, kun se vielä vuosi sitten oli 4.8.

Lisäksi alussa voin hyvin, paino tippui, mutta parin kk jälkeen aloin voimaan huonosti, enkä uskonut että johtuu karppauksesta, kun joka paikassa hehkutettiin sitä. Yhdenmoinen uskonto sekin, onneksi tajusin, että karppaus ei ole oikeasti hyväksi.Nykyään syön ruisleipää, puuroa, tummaa pastaa, lihaa, kasviksia, öljyjä, pähkinöitä, eli oikein terveellistä ja aivoillekin tarpeeksi energiaa. Musta alkoi nimittäin tulla kiukkuinen ja hajamielinen.

Vierailija: kokoa 32 (ei siis tuumia) olevat stretchfarkut...Johan meinas mieheltä pudota silmät päästä ;-)Ei ihme et meinas pudota silmät päästä. Eihän toi oomikää aikusen naisen vaatekoko! Mahdat näyttää tosi sairaalta... Tai sit pituutta vaan alle puoltoist metrii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat