Vierailija

Näin tehtiin myös 6- vuotta sitten, kun oltiin hankkimassa uutta sohvaa, ja haluttiin vanha pois nurkista!

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta todellisuudessa ap:n kirjoittaman viestin kuvaamalla tavalla käyttäytyviä ihmisiä on todella paljon.. Kaivari on tiistaiaamuna todella lohduton näky. En voi kuin ihmetellä ihmisten sivistymättömyyttä: Kaivari on toisten takapiha, ei mikään yleinen käymälä. Miltä teistä tuntuisi, jos omaan lähiympäristöönne kipattaisiin vappupäivänä tonni kaikenlaista rojua??

Ja onhan se kivampi nauttia brunssia oikeilla tuoleilla istuen, kuin ihan vaan nurmikolla. Kaupungin puhtaanapitolaitos korjaa ne sitten kaatopaikalla ilmaiseksi.

niin me kippaamme vastavuoroisesti omat ullakko- ja kellarikomeroihimme kertyneet romut teidän takapihalle ja siinä sivussa kuseskelemme ovenpielenne.t. vappuördääjiin lopensa kyllästynyt ullanlinnalainen

katollaan olevat mosset takapihat piukassa. Yök, mä inhoan tuollaisia lantsareita.AITO kaupunkilainen välittää kaupunkiympäristöstään, eikä ikinä tekisi tuollaista. Selvä kepulainen jyväjemmari, joka yrittää olla niin " tatilainen, niin tatilainen" .

Ku roskaatte omaa kaupunkianne, sen joudutte veroissa ym. maksamaan varmasti.Oikeesti täytyy olla hölmöä porukkaa, kun lehdissä lukee että Helsingillä menee vappusikailujen puhditukseen 100 000 Euroa, niin samalla linjalla vaan jatketaan.

Huoh.Onneksi en asu enää Helsingissä, vaan KAUKANA sieltä. Täällä ei tuollaista sikailua hyväksyttäis ikinä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat