Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Esikoinen syntyi 08/05 ja sen jälkeen viime vuonna tuli parit kuukautiset ihan normaalisti 28-30 kp välillä. Tänä vuonna sitten kierto on ollut 32 kp, 40 kp ja viimeiset kuukautiset alkoivat 31.3 ja kp sitä ennen oli 39. Nyt sitten odottelen koska seuraavat menkat alkavat.

Ostin ovistestejäkin, ja nyt olen tikuttanut muutamana päivänä (kp:nä 17-21) ja ovista ei kuulunut, mutta taisin tikuttaa liian aikaisin?

Kovasti haluaisin että kuukautiskierto normalisoituisi, vai osaisitteko sanoa, että jos se olisikin nyt normaali, vain normaalia pidempi? Onko sellainen mahdollista? Mutta onko tuohon pitkään kiertoon olemassa mitään lääkkeitä, jotka normalisoivat tuon kierron?

Meillä on pikkukakkosta yritetty parisen kuukautta, ja pelkäänkin että tuo pitkä kierto haittaisi raskaaksi tulemista. Pelkäänkö turhaan?Selostimpas sekavasti, mutta koittakaa saada selvää... :)

Kommentit (1)

on myös pitkät ja epäsäännölliset kierrot olleet aina. Tammikuussa lopetin pillerit ja sen jälkeen on vain yhdet menkat tulleet ja nyt menossa kp 51 ja menkkoja ei kuulu. Olenkin menossa tiistaina gynelle asian tiimoilta, koska näyttää siltä, että kierrosta voi tulla todella pitkä. Terolut-niminen lääke on tietojeni mukaan se, jolla voidaan pitkiä kiertoja saada lyhennettyä ja muutenkin tasattua sekä saada menkat tulemaan. Mitään poppaskonsteja ei tähän asiaan taida olla. Kyllähän pitkillä kierroilla on mahdollista tulla raskaaksi, mutta pitkää pinnaa se vaatii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat