Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Monta kertaa miehen pitää sanoa huoraksi ennen kuin sen voi jättää ilman omantunnontuskia?

Kommentit (6)

ja en haluis rikkoo niiden perhettä :/ En vaan jaksais enää. Ja lähteminen on niin vaikeeta. Toisaalta tuntuu että tapan itseni jos jään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En tiedä, kun ei ole kokemusta. 14 vuotta olemme olleet yhdessä, eikä tuo ole kertaakaan haukkumasanoja käyttänyt edes riidellessämme.

Lapsetkin saattavat kärsiä tilanteesta. Hekin ovat ihmisiä ja jopa heillä on ihan oikeat tunteet. Monet aikuiset sanovat, että " voi kun ne on vielä niin pieniä, ettei ne ymmärrä " , mutta kappas vaan, kyllä ymmärtävät. Esimerkiksi oma ensimmäinen lapsuusmuistoni on se, kun isä vetää äitiä turpaan. Olin n. 3-vuotias. Tosi kiva muistaa tuollainen asia ensimmäisenä omasta elämästään. Muistan tajunneeni jo siinä tilanteessa, että tämä ei ole hyvä juttu. Haluatko sinä sellaista lapsillesi?Omassa perheessäni kaikki voivat paremmin, kun isä ei ole paikalla. Sinun ei tarvitse omaa elämääsi ja mielenterveyttäsi uhrata jonkun äijän takia. Ole vahva esimerkki lapsillesi, näytä heille, ettei ihmisiä saa haukkua ja pompotella miten haluaa.Jätä se mies heti. Hän ei todellakaan ole sinun arvoisesi. Tuollaista käytöstä tarvitse kenenkään kestää. Muista, että olet arvokas etkä todellakaan mikään huora.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat