Vierailija

Mies lähti sitten aamulla korjaamaan autoa, eikä ole vieläkään tullut. Vähän harmittaa...

Kommentit (8)

He kun eivät vietä aikaansa av:lla. Jos he viettäisivät, he tietäisivät, ettei vappu(kaan) ole yhtään mitään ilman hienoa menyyyytä, foliopalleja, samppakaljaa, grillikauden avajaisia, piqueniqueja ja kaikkea muuta tärkeää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

juu ei. meil vähän sama vika. kovasti odotin et koko perhe ois lähtenyt tuttava pariskunnan luokese grillailemaan ja ja viettämään vappua. siitä kun oli jo sovittu. me kun asutaan kerrostalossa ja heil on omakotitalo jne, niin ois ollu vähän eri fiilis. mut tänään mies vaan päätti ettei jaksa lähteä. kyllä pisti vihaksi. koko viikon ollu vatsatautisen kanssa neljän seinän sisällä, ja nyt ois ollu sitten mahdollisuus lähteä paikkaan missä lapset voivat rauhassa temmeltää pihalla ja aikuiset juttelevat omiaan. mutta ei. no nyt kuitenkin päätin itse lähteä lasten kanssa ja jättää miehen yksin murjottamaan! ihme ilonpilaaja!

Vierailija:

Lainaus:


no nyt kuitenkin päätin itse lähteä lasten kanssa ja jättää miehen yksin murjottamaan! ihme ilonpilaaja!
Onneksi osa naisista osaa itsekin tehdä jotain, eikä odota ukon (joka hyvin usein on tavallinen suomalainen tallukka ja tylsimys, omanikin) järjestävän huvitusta =)

Pidä hauskaa.Perus av-mamma on löysä ja ruma paska, joka ei osaa ilman miestä tehdä muuta kuin inistä. Ihan ihmeellisen piristävää kuulla, että jollain on täällä selkärankaa! Olkaa ylpeitä itsestänne, ja ota näistä mallia ap!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat