Vierailija

Siis myös lapsille, itse käyn kyllä suihkussa ennen aamiaista, mutta lapselta nappaan vain vaipan pois ja istutan puurolautasen äärelle. Hampaat pestään sen jälkeen, jos muistetaan, ja muuten käy illalla kylvyssä + hampaanpesulla. Kädet pestään ennen ja jälkeen ruokailun, kasvot yleensä jälkeen. Ja tietty pylly kakkavaipan vaihdon yhteydessä... mutta että aamullakin? Ei oo tullut mieleen meillä, mulle eikä miehellekään.

Kommentit (3)

Hampaat pestään aamupalan jälkeen (tiedän, että pitää odottaa). Kädet pesäät tarvittaessa ja aina ulkoa tullessa. Naama pestään jos se on likainen/kuolassa/hikinen, pylly jos se on kakkainen (yleensä on monta kertaa päivässä, siksi muita syitä ei ehdi tulla). Isommat käyvät suihkussa iltaisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos aamulla on vaipassa kakat niin silloin pestään heti noustessa. mutta muuten vasta aamupalan jälkeen vaihdetaan vaipat ja tehdään pesut. kun pesun yhteydessä vaihdan myös päivävaatteet lapsille niin aamupala syödään pyjamassa, koska jos puuroa tms menee vaatteille niin ei heti likaannu päivävaatteet. samoin illalla iltapalan jälkeen vasta pyjama koska ei haittaa jos päivävaatteille menee ruokaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat