Vierailija

Lähtee leikkaamaan toiselle paikkakunnalle (350km päähän) mummovainaansa kuusiaitaa. :( Ottaa luultavasti vielä esikoisen 4v mukaansa. Minulla ei ole mahdollista lähteä. Talo (pikku mökki) jäi mumon kuoleman jälkeen miehelleni ja se aita on kuulema pakko mennä leikkaamaan juuri tuona viikonloppuna. Lähtee perjantaina ja palaa tiistaina, tekee kuulema muutaman korjaustyönkin siinä samalla.

Tosi kiva.

Mies ei ole ikinä pitänyt äitienpäivää mitenkään erityisenä päivänä. Ja joka vuosi olen miehelle sanonut, etten minäkään viitsi sitten tehdä mitään isänpäivän eteen ja kumminkin aina teen :(

Kommentit (16)

Tulee aamuyöllä kotiin ja nukkuu sitten pitkään. Eli ei tule aamukahveja sänkyyn. Meillä tää on ihan normaalia, soittohommat on sellasta. Mies on luvannut viedä meidät sitten iltapäivällä/alkuillasta johonkin syömään, se on ihan kiva juttu. Nytkin lähti keikalle ja me jäätiin tänne tytön kanssa viettämään vappuaattoa. Tää on niin paljon asennekysymys, me pidetään sitten omia juhlia silloin kun pystytään!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miehet ei usein tajua tuota " en minäkään sitten tee mitään isänpäiväksi" -viestintää, varsinkaan jos sisältö ei toteudu käyntännössä.Voisit ehkä kertoa että haluat laittaa isänpäiväksi jotain kivaa, koska isänpäivä on sinustä tärkeä. Samalla tavalla toivot äitienpäivän huomioonottamista.Minun mielestäni ap ei valita. Tämä on monille äideille tärkeä asia.

Kyllä minuakin harmittaisi jos mies lähtisi pois kotoa äitienpäiväksi. Siis jos kyseessä ei olesi joku oikeasti tärkeä/pakollinen asia.Lennon pitäisi laskeutua joskus klo 19 aikaan Helsinki-Vantaalla.

Nyt tänään, vappuna, mies on tulossa ulkomailta kotiin, tulee joskus 23-24 ja ollaan oltu lasten kanssa keskenään torstaista asti..En jaksa välittää ja surra näitä ns. " juhlapäiviä" , joita ei juuri tänä vuonna päästä yhdessä viettämään " niinkuin aina ennen" tai " niin kuin tapana" on. Järjestämme sitten tekemistä ja olemista lasten kanssa niin, että kaikilla on kivaa. Asennetta nainen siellä.

Jos isompia lapsia äitienpäivä kiinnostaa, he voivat kortit väsätä ja pienemmät eivät edes tajua sen kyseisen sunnuntain olevan mitenkään erikoinen päivä.

Ei siis siinä mitään, että mies käy sen aidan leikkaamassa, mutta miksi juuri tuona viikonloppuna???

Olisi niin kiva pitää (jonkun oikean syyn takia) päivä jolloin oltaisi yhdessä, syötäisi hyvää ruokaa ja kakkua.

ap :(

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat