Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

eroaako kaikki narsistit?

Vierailija

voiko eron välttää narsistista?

Kommentit (4)

Vierailija

Pysyvät liitossa niin kauan aikaa, kun kokevat hyötyvänsä siitä. Esim. Itävallan insesti-isä.Todennäköisesti viettävät kuitenkin kaksoiselämää, eivätkä todellakaan ole uskollisia. Joten kysynkin edelleen, että miksi haluat olla narsistin kanssa?

Vierailija

Oma siippa on sellainen martyyri ettei sillä ole mitään rajaa. Itkee itsesäälissä jos kokee vääryyttä, mutta ei näe omia virheitään eikä ikinä pyydä omia jatkuvasti viljelemiään ilkeyksiään anteeksi.Saa asua täällä kunnes lapset kasvavat aikuiseksi, sitten heitän pellolle. Lasten takia aion odottaa siihen asti.

Vierailija

Eipä varmaan... Valitettavasti narsisti etsii kai usein uhrinsa jo valmiiksi vähän läheisriippuvaisesta ihmisestä ja sitten vielä suhteen aikana nakertaa tältä loputkin itsetunnon rippeet - ei sua kukaan muukaan huoli tai ei päästä tapaamaan kavereita tms.Niinpä valitettavan moni jää narsistin kanssa koukuuun. Ainut keino erota narsistista on lakata olemasta narsistin lähde. Käytännössä vaan tosi vaikeaa, jos on lapsia eikä tietysti muutenkaan helppoa, kun narsiteillä on sellainen kyky muokata toisten ihmisten mieltä.Herää kysymys, että miksi joku haluaa olla narsistin kanssa? Vastaus on luultavasti läheisriippuvuus ja narsistin asettamat koukut ja kenties se, että narsistihan on mitä valloittavin persoona (niin halutessaan). On kuitenkin syytä muistaa, että aidon narsistin tunteet ovat näyteltyjä ja itse narsisti on aika reppana kuori, vaikka osaakin mitä mainioimmin mitä julmimmat elämän muodot.- melba -

Uusimmat

Suosituimmat