Seuraa 

Kevät on tullut ja aloitimme tytön (8kk) kanssa hiekkalaatikkoakauden. Aurinko paistaa ja laatikolla olisi kiva tonkia hiekkaa, mutta posket punottavat aika nopeasti liiasta auringosta. Vielä ei ole kesän leveälieristen hellehattujen aika ja olen lukenut, ettei alle 2-vuotialle saisi laittaa auronkorasvaa.Miten te suojaatte pienokaisenne auringolta ja käytättekö suosituksista huolimatta aurinkovoiteita edes kasvoilla? Varjossa olo ei onnistu, kun hiekkalaatikko on melkein koko päivän auringossa.

Kommentit (6)

sa kyllä vauvoille tarkoitettua Eucerinin aurinkovoidetta. Muistaakseni 6kk eteenpäin. Meillä oli pojan 1 ikävuoden aikana monta etelänreissua ja tota voidetta käytettiin.

Valittiin se koska siellä oli erikseen sanottu että voi laitta- muut on yleensa sitten lapsille ja apteegistakin ei tiedetty voiko sitä näin pienelle laitta.

Vinkkien ansiosta kävin apteekissa ja Eucerinin aurinkovoidetta saa tosiaan laittaa yli kuuden kuukauden ikäiselle vauvalle. Apateekin täti kyllä painotti, ettei pientä vauvaa saa kauaa auringossa pitää ja että varjo ja vaate suojaavat parhaiten, mutta sipaisen nyt joka tapauksessa vauvan poskille tuota rasvaa, ettei pikkuposket pala.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eihän se välttämättä järin nättiä ole, mutta ainakin suojaa vähän auringolta ja lämmittääkin vielä tarpeen mukaan. :)Yksi mahdollisuus olisi varmaankin sydvestimallinen hattu, jossa siis on sekä lieri että korvaläpät.

on käytetty apteekista ostettua erittäin allergisille tarkoitettua aurinkorasvaa.Siis sisältää mahdollisimman vähän epäterveellisiä aineita ja tietysti hajusteeton.

Kestää kesällä myös vesileikit yn.

Meillä ollut myös aivan ihana tuulta pitävä,mutta vilpoisa korvaläpällinen ihan hellemallin hattu...on jo tällä säällä auringossa riittävän lämmin...eikä hikoile pää siinä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat