Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä on nelikuinen vauva, jolle etsimme hyvää yksityistä " omalääkäriä" . Ketä suosittelisit Helsingistä / Espoosta? Laita myös perustelut, miksi juuri häntä. Ja kerro, mistä lääkärikeskuksesta löytyy.

Sivut

Kommentit (33)

Lastenlääkäreistä ei ole jäänyt mieleen ketään erityisesti, mutta lasten korvalääkäristä Leea Korhosesta pidän kovasti, allergialääkäreistä Ritva Sorva on ollut luottolääkärimme. Ei kyllä ole Korhosella käyty muutamaan vuoteen, en tiedä ottaako vielä vastaan. Molemmilla päivystykset Ruusulassa Mehiläisessä, Sorva myös Munkkiniemen Dextrassa. Lisäksi muillakin asemilla. Lääkäreillä on vastaanottoja eri päivinä eri lääkäriasemilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että ralf nyman mainostaa itseään...niin kuin joku mieslääkäri täällä notkuisi meidän av-mammojen seassa.. tai toisaalta, mistäs sitä tietää.

Mehiläisen sivut on muutenkin siitä kivat, että näet kuvan lääkäristä (kertoo joskus myös jotain..) ja tarkemmat tiedot taustoista. Edelleen suosittelen kyseistä lääkäriä!

Hannu Kuisma Pikkujätit/Ruusula,Tiina Tuomela Pikkujätit,Aulikki Rilva Pikkujätit. Dextrassa myös hyviä lastenlääkäreita,en vaan muista nimiä.

Irina Björk Pikkujätin lastenlääkäri teki meillä kuopuksen kohdella karkea arviointivirheen jota lastenlääkärille ei saisi sattua,hänelle en lapsiani enää vie!

Olemme käyneet säännöllisesti Mehiläisen eri lastenlääkäreillä, ja siellä on ollut tosi hyviä mutta myös tosi surkeita lääkäreitä. Ei se ole lääkärikeskuksesta vaan lääkäristä kiinni! Pitää löytää henkilö, jolla haluaa käydä.

Kiitos, kivasti on tullutkin. Oikeestaan etsin sellaista yleislastenlääkäriä, joka olisi vähän kaikkien alojen asiantuntija. Lisäksi haluaisin käyttää lapsen jollain hyvällä neurologilla (olisiko vinkkejä sellaisestakin)? ap

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat