Vierailija

Tämä ei sitten ole mikään rasistinen kysely, kunhan muuten vaan kyselen. Itselleni ei ole jäänyt kovin hyvää kuvaa thaimaalaisista. Hymyilevät koko ajan, vaikka usein näkee jo päälle päin, että suunnilleen vihaavat turisteja. Myös se jatkuva ininä " madamee massage" ärsyttää. En myöskään pidä heistä, että alentuvat seksiturismiin noin vain, monissa muissakin maissa on köyhää, muttei siellä myydä koko ajan itseään.

Kommentit (8)

Eivät osaa/viitsi täällä muuta tehdä, kuin rikollisia touhuja tai sitten myyvät itseään. Ja tokihan on olemassa normaalejakin venäläisiä, mutta taitavat nuo em. kaltaiset olla enemmistönä.Sitä paitsi, minkä ihmeen takia tänne änkeävät asumaan (tiedän; korkeampi elintaso, kuin Venäjällä ja ilmaiset TUET yms...), kun ei heidän maassaan ole mitään sotatilaa yms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

On tullut tavattua niin monen maalaisia. En osaa kyllä, ap, vastata sun kysymykseen. On olemassa ihmisiä, joista en pidä, mutta tunnen sitten myös samasta maasta kotoisin olevia, joista pidän. En voi rajata asiaa tällä kriteerillä.

minä en tykkää arabeista. Etenkin sen takia, että heidän poikalapsensa ovat maailman röyhkeimpiä ja ylpeimpiä. Ja kertoo kasvatuksesta ja kasvatus taas kertoo vanhemmista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat