Vierailija

Esim. floravispiä. Niissä on tuhottomasti lisäaineita ja ne eivät todellakaan ole kermaa terveellisempiä. Ja ne maistuvat omistuiselle.

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kai niille korvikkeille kysyntää on, kun mitään muuta ei tunnu kauppojen hyllyiltä löytyvän. Juuri hiljattain yritin ostaa oikeata kermaa, mutta se oli loppu. Kaikenlaista kasvirasvasekoitetta olisi kyllä löytynyt.

Epäterveellisiä ne ovat, olivat ne teollisia valmisteita tai aitoa kermaa. Jos nyt joskus pitää jotain käyttää, niin sitten kuohukermaa. En tiedä, miten noita muita käytetään.

Mikä sopii minkäkin korvikkeeksi? Kerman, smetanan, ranskankerman? Kertokaa kun itse olen käyttänyt aina vain noita "oikeita". Joskus otin jonkun kerman sijasta kermakastikkeeseen ja vasta kotona huomasin että se olikin vaniljalla maustettua :) Toisen kerran yritin myös korvata kermaa, mutta se soosi ei yhtään saostunut niinkuin kerma hautuessaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat