Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Voi kuulostaa hieman hassulta, mutta minulle se ei sitä ole.Hankinnassa olisi sellainen sänky, joka ei natisisi jokaisesta pienestä liikkeestä. Alkaa hermostuttamaan, kun vauva herää kevyessä unessaan, jos kylkeänsä kääntää. (Meillä on uudet patjat, joten toivottavasti ainoa mahdollisuus hiljaiseen sänkyyn ei ole joku muu ratkaisu, kuin sänkyrunko, esim. runkosänky tai jenkkisänky jne) Nukkuessahan pitäisi pystyä ottamaan rennosti, eikä stressata jokaista narahdusta. (Vauvaa emme halua siirtää omaan huoneeseen tämän takia)

Kommentit (14)

Ihan kunnolla siis narisee, enkä pidä siitä. Sänky saa lähteä. Olisi vaan mukava tietää, että ovatko kaikki sälepohjaiset samanlaisia. Pysytään tässä sänkyasiassa, kiitos.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hmm pitääpä koittaa kiristää runkoa! Ja sitten kokeilla tuota huovan tms. lisäämistä kanssa. Hyvä idis. Meillä on käytettynä ostettu 180x200 puusänky, jossa irrallinen sälepohja ja sillälailla hajalla, että suurin osa säleistä ovat toisistaan irrallaan. Patjat paksut Askon patjat. Uutta sänkyä hieman tekee mieli, kertokaahan lisää, että mistä olette hyviä hiljaisia 180x200 sängynrunkoja ostaneet! :)

nyt olko niin höpsöjä, että totutatte vauvan nukkumaan vain täydellisessä hiljaisuudessa. Siitä ei tule kuin vaikeuksia myöhemmin.Joku sängyn narina on niin pieni ääni, ettei se kyllä edes vauvan unia voi oikeasti häiritä.

Taidat ottaa puhelimetkin pois päältä vauvan nukkuessa, tällaistakin olen kuullut tapahtuvan...

Jos satut näkemään...Oliko hankalaa löytää sopivan korkea sänky ostamillenne runkopatjoille? Siis että sopivat hyvin yhteen?Mites muiden sälepohjasängyt, nariseeko kaikilla tosi paljon?

Nukkumatti666

Itsellä tuli hiottua käsipelillä noita säleitä kun ei ollut hiomakonetta ja luulin, että on halpaa puuta niin on turvonnut. Sitten löysin jostain keskustelusta vastauksen ongelmaan. Joka yö natisevat säleiköt piti hereillä. Syy olikin siinä, että säleiköt hankaavat sängyn kehikkoa vasten. Leikkasin vanhasta retkipatjasta suikaileita ja niittasin ne kiinni säleikön alle (tuplasänky eli 3 riviä tuli yhteensä). Johan loppui narina.

Nukkumatti666

Muutamasta sängystä jo tullut nitinä poistettua ja tuotekehittelyn tulos on, että laittaa ihan vaan jesaria sängyn runkoon reunoille kohtiin joihin säleikkö osuu. Toimii itseasiassa paremmin kuin nuo pehmusteet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat