Vierailija

Kommentit (6)

että omaa henkilökohtaista elämää ei käytännössä ole. Tällainen ihminen tekee mm. asioita vain sen takia että se miellyttää jotain toista. Hoitaa lapset koska se on tehtävä eikä osaa vaatia itselleen mitään, koska ei tunne että hänellä itsellään kuuluisi olla jotain.

Ei käy missään koska energia kuluu oman perheen hoitamiseen ja oma elämä pyörii vain toisten ihmisten tarpeiden mukaan. Tällainen ihminen ehkä pelkää vieraita ihmisiä, itsetunto on äärettömän huono, eikä hän näe itseään tärkeänä. Hän tuntee olevansa olemassa lapsia, miestään ja perhettään varten. Tämän tyyppinen ihminen sairastuttaa monin tavoin koko perheensä, koska kaikkien sosiaalinen elämä rajoittuu hyvin paljon ja mm. puoliso voi tuntea itsensä kahlituksi, koska tämän tyyppinen ihminen ei kestä myöskään puolison kodin ulkopuolista elämää hyvin. Näin käsittäisin itse asian. korjatkaa jos olen väärässä

että semmonen ihminen, jolla ei oo omas elämäs mitään sisältöö, elää elämäänsä muiden kautta. Esimerkiksi puuttuu lasten asioihin ja näkee vaivaa asioista jotka periaatteessa ei hänelle kuulu...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ettei löydä itsestään ja omasta elämästään sitä elämisen arvokkuutta ja onnellisuutta, vaan että se riippuu aina siitä mitä se toinen ihminen on mieltä/ kokee/ tuntee/ haluaa.Näitä ihmisiä on paljon.

hakeudut ihan tarkoituksella muiden ihmisten ilmoille. Hankkiudut töihin, etsit harrastuksen tms. Hankit tietoisesti kodin ulkopuolisen elämän itsellesi. Huomaat ennemmin kuin uskotkaan että löydät itsestäsi sellaisia puolia joita olet kauan jo kaivannut. Ja huomaat nauttivasi myös perhe-elämästäsi enemmän.

Lapsi on paras ja ykkönen joka asiassa. Hän suorittaa yhtenä pötkönä englanninkielisestä leikkikoulusta lukioon asti parhailla arvosanoilla. Se ei ole edes vaikeaa, koska hän on niin lahjakas. Näin hänelle jää aikaa monipuolisiin harrastuksiin, kuten muutaman instrumentin soittoon, kuvataiteeseen, kielten lisäopiskeluun sekä kilpatanssiin. Koulun ja lähialueen harrastusten lisäksi häntä kuljetetaan isompiin kaupunkeihin kerran pari viikossa saamaan vielä parempaan, tasoistaan opetusta. Kesälomat hän viettää eri harrastusleireillä ja kertaa kouluaineita. Ulkonäöltään hän on reipas ja sievä tyttö, 30-vuotiaaksi asti. Tällöin hänellä on jo kahden tutkinnon akateeminen aviomies, 3 sopivin väliajoin tehdyt lapset, jotka somissa mummon ostamissa vaatteissa sopuisasti leikkivät kauniin omakotitalon pihalla, jonka rakentamista ja rakennusaikaisia valintoja mummo on myöskin ollut tekemässä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat