Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Itse aion, sitten kun toivon mukaan saamme toisen lapsen, käyttää esikoisen yhdistelmävaunuja.Ovat Teutoniat ja niissä on kantokoppa, vaunut, rattaat...miksi vaihtaa uusiin?

Kommentit (7)

2003 vuonna ostetut yhdistelmä vaunut käytössä. Esikoinen syntyi -03, kuopus syntyi -06 ja nyt odotamme syksylle kolmatta lasta joten tulee vaunuille käyttöä vielä ainakin pariksi vuodeksi.Ihan turhaa vaihdella jos tiedossa on että lapsia saattaa tulla lisää.

ovat köllötelleet minun siskolta perityissä vuoden -95 vaunuissa. yhteensä noilla kieseillä on siis ajellut jo 6 tenavaa. edelleen ovat käyttökelpoiset, eikä täällä maaseudulla kannata uusia hienoja kärryjä pilatakaan. lehmät noita vaan kattelee, että saa olla kuosi vähän mennyttä vuosituhatta. ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Keskimmäisen kasvettua rattaista "ulos" laitoi ne kiertoon. Yllärikolmosen synnyttyä harmitti kovasti, kun jouduimme ostamaan uudet vaunut.Meille olisi todellakin ne vanhat kelvanneet.

Emmaljungat. Sitten on myös käytössä uudet Brion tuplat kahdelle nuorimmalle välillä kun tarvitsee. Ei todellakaan järkeä ostaa uusia parin vuoden välein, vaikka kankaat ovatkin vähän haalistuneet, eikä ole kuumimmat trendikiesit muutenkaan ;).

on esikoiselle ostetut Oran yhdistelmät jotka ovat 8v vanhat ja marraskuussa syntyvä nelonen tulee käyttämään myös niitä. Hyvin ovat kestäneet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat