Seuraa 

Mitenhän paljon korvakuumemittarin lukema eroaa kainalosta mitatusta? Onko aikuisella esim. 37,5 jo lämpöä korvasta mitattuna?

Kommentit (4)

Riippuu varmaan vähän mittaristakin ja tietenkin mitattavasta. Kannattaa terveenä ollessa mitata itseltä ja lapsilta normaalilämpö, niin siihen on sitten myöhemmin hyvä verrata. Esim. pojallani (alle 2v.) ja myös itselläni normaalilämpö Braunin korvakuumemittarissa on 36,5-37 ja jos mittari näyttää 37,5 tai yli, niin tiedän pojan olevan kipeä huolimatta siitä, että 37,5 astetta pidetään lapsilla normaalilämpönä.

omalla mittarilla normaalilämmöt vähän aikaa, niin osaa sanoa, koska oikeasti on lämmön puolella. Samoin meillä on 2 normaali digimittaria ja näyttävät aivan eri tuloksia. Korvamittarin mukaan meillä lapsella 37.5 on jo hyvinkin lämpöä ja paljon ennen tätäkin jo lapsen silmistä näkee, että ihan täydessä vireessä ei olla.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mittasin ensin korvakuumemittarilla itseltäni lukemat 38,3 ja heti perään kainalosta 37,8. Tämä siis vain meillä ja meidän mittareilla, ei voi verrata muihin.

lämpöä mitattaessa tulee muistaa, että normaalilämmön raja on peräsuolesta tai korvasta mitattuna 38 astetta ja kainalosta 37,5 astetta. Näin siis lapsella eli jos ajattelee saman aikuisella niin tuo 37,5 astetta korvasta vastaisi 37 astetta kainalosta eli kuumeraja. Muuta en osaa sanoa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat