Vierailija

Lapsellani jo parin päivän ajan nuhaa&yskää. Nyt tänä aamuna tuntui kuumallekin ja mittasin lämmön kainalosta: 38,0. Nelivuotiaallani oli suunnitelmana mennä kaverilleen kylään aamupäiväksi. Ja niinpä vein kuumeisen lapsen sinne, koska muuten vaikutti pirtsakalle. Oli kaverillaan, jaksoi leikkiä,mut kotiin tultuaan sammahti sohvalle. Kuume oli 39,3.

Pitäiskö syyllistää itseni,että päästin hänet kylään?

Kommentit (13)

Ajattelitko tai et tietenkään ajatellut että tauti voi tarttua siihen perheeseen missä lapsesi vieraili.Kuumeisena ollaan kotona ja potilasta hoidetaan.

Tuo 38 asteen kuume ei, kuten useimmat vanhemmat tietävätkin, vaikuta vielä juuri lainkaan leikki-ikäisen toimintatarmoon. Itse olisin vastaavassa tilanteessa vuoteen oma, mutta lapseni ei olisi sängyssä maannut, vaikka kotona olisi aamun viettänytkin.

Ja toinen juttu on tuo lapsen pettymys. Siinä on totuuden siemen. Kyseessä oli vierailu perheeseen, jossa hän ei ihan joka päivä käy, mutta on todella mieluinen paikka lapselle.

Ja vielä tuosta taudin mahdollisesta tarttumisesta vierailuperheeseen. Totta kai keskustelin aamulla myös heidän kanssaan tilanteesta. Mutta lapseni oli sielläkin suunnalla odotettu vieras, joten he sanoivat selvästi, etteivät ole pöpökammoinen perhe, vaan " taudit tulevat jos ovat tullakseen" .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

särkyä, isompi sisar oli jo kuumeessa, no tyttö tuli kipeeksi ja oli viikon kipee:( Mutta ajattelin että onpahan saanut leikkii, kun oli sillo niin kaunis ilma ja ajattelin että tulee kuitenkin kipeeksi jossain vaiheessa kun saa tartunnan sisareltaan

Kotona meno on kuiten rauhallisempaa ko kylässä. Siksi ulos ei saa mennä sairaana ettei väsytä itseään liian paljon. Siksi vauvat saavat sairainakin mennä ulos nukkumaan, koska eivät väsytä siellä itseään vaan nukkuvat. Ja usein vielä paremmin ko sisällä.

Ja sille jonka toinen lapsi oli kipeä ja silti päästi toisen ulos. Ei ne saa olla koulustakaan poissa siksi että sisko on kipea. En ymmärrä mitä ajoit takaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat