Seuraa 

Voikohan rikkaruohoista enää n. 6 vuotta kasvaneen aidan kohdalla päästä eroon? Pensasaita kasvaa nyt ihan nurmikosta, eli sen alla ei ole siistiä multapohjaa. Auttaisikohan maan kääntäminen aidan molemmin puolin ja heinien yms. juurten noukkiminen? MIetityttää, että saanko ikinä kaikki juuret pois... Ja toivottavasti en samalla riko pensasaidan juuria. Pelkkä katteen levitys ei varmaan auta, jos ei niitä juuria ensin saa pois???Kommentit (3)

pihlaja-angervo on kyllä niin sitkeä kasvi ettei se kärsi rikkaruohoista juurillaan. Meillä pihlaja-angervo tunkisi itsensä joka paikkaan :) sitä saa karsia raa' alla kädellä pois!

Kokeilen sanomalehteä ja katetta. Meillä tulee niin vähän oksia nyt, että täytyy soitella viikolla, löytyisikö sahalta ylimääräistä katetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos haluat turvautua kemikaaliin, niin round up bio toimii .

Sen kanssa vain tarvitsee olla varovainen, koska se kyllä tappaa mitä vaan kasvia jos sitä lehdille tiputtaa:(Eli pensaan alle sitä voi kokeilla pahimpiin rikkakasveihin sivelemällä varoen roiskimatta....Jos ei halua ottaa riskiä että " rapatessa roiskuu"Niin perinteinen kattaminen on tähän aikaan vuodesta aika hyvä konsti.

Eli hetimiten tässä keväällä, kun ei rikkakasvit vielä ole ehtineet kauheasti rehottaa...peitä koko pensaan alusta joko voimapaperilla tai paksuilla sanomalehdillä sen jälkeen jollain oksasilpulla tms hyvin...

Rikkakasvit tukahtuvat sinne alle pikkuhiljaa....ja saman voi uusia joka vuosi, jos kate häviää ajan kuluessa

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat