Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eli, parit otettiin miehen kaa ja sillä kokoajan mieliala laski, lopulta se melkein simahti sohvalle ja mörtsinä meni nukkumaan. Yritin kyllä piristää koko illan että alettas pelaamaan jotain ja muutenkin viihdyttää, mutta ei auta!

Niin, nyt vituttaa, kukaan kaverikaan ei ole edes tekstaria laittanut vapun kunniaksi, eli todella unohdettu ja paska olo!

Vali vali, mutta nyt jotenki suututtaa kun on vappukin..

Mites teil muil, laittaako kaverit jotain höpsöjä vappuviestejä teille?

T: Yksinäinen itsesäälissä rypijä, ja vapun yksin juhlija

Kommentit (7)

Ota lasi viiniä tai muuta suunmakuista juomaa ja istu alas. Nauti rauhasta, omista ajtukista. Pyörittele mielessä jotain just sinua kiinnostavaa. Kuuntele hyvää musiikkia ja nauti. Tän parenpaa ei oikeesti oo seksikään, kun asennoidut oikein.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja olen tässä itekseni viel ottanut, niin nythän se yksinäisyys vasta iskee. Kuka se nyt yksin joutuu juopotteleen! Olis niin kiva olla hyvässä seurassa, edes oman ukkelin... Mut kiitti neuvosta, mä noudatan sitä jokatapaukses...

Mäkin nyt aukaisin oluen sit! Tekikös sun mies sulle yhtä törkeet, vai mikä tilanne? On se noloa vietellä vappua täällä linjoilla!!!

ja kaipais seuraa esmes peliin tai jutteluun yms, niin minä voin tulla! :DTylsää istua koko vappu kotona, kun puoliskokin vaan nukkuu. :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat