Seuraa 

Kommentit (14)

Täälläkin ollaan vielä kasassa. Illalla meillä oli vieraat joka viipyivät ja viipyivät. Kävin sitten nukkumaan ja heräsin vasta puolen yön jälkeen jolloin vieraat hyvästeli ovella. Mulla kans ei ole tutkimuksia tai painoarviota tehty ollenkaan, eikä kai tehdäkään ennen kuin on aika yliaikaiskontrolliin sitten rv 42. Toivottavasti ei tarvii sinne asti odottaa. Sinänsä rasittavaa kun ei uskalla sen pidemmälle lähteä vappua viettämään.Mutta ulkoilua paljon.

nyyteistä!Ja tsemppiä kaikille LA:n ohittaneille! Lähettelen täältä kovasti supistuksia ja vesien menoja!!! Esikoisen kohdalta muistan kuinka rasittavia ' yli' menneet päivät ja yöt olivat. Nyt pääsin helpommalla kun tyttö syntyi 2 päivää ennen laskettua aikaa.

Mutta koittakaa jaksaa, ihan varmasti ei ole enää pitkä aika!!!!!

Lala ja Martta 18vrk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eipä meitä taida enää monta olla täällä roikkumassa.Uh-huh- Tapahtuis nyt jotain! (siis synnytystä...)Mullakin tuommoista ärsyttävää supistelua ja jomotusta, mutta ei auta. Ei tunnu homma käynnistyvaän millään. Vapputorilla kävimme, välillä supisteli, mutta ei kuitenkaan lupaavasti.Toivottavasti ei tarvisi käynnistelyihin mennä, että tulisi nyt itellään.Hyvät vappupäivän jatkot muille muhkeille! Ja ihania vauvahetkiä toisille!Tilp. 40+4

ilmoittelee että ehtihän se nyytti sittenkin huhtikuun puolelle.

Eli meille syntyi suloinen täydellinen poikavauva 27.4. (Tays), 3755g, 51cm ja pipo 37. Viikkoja oli kasassa 40+4.

Koko perhe voidaan mainiosti. Kirjoittelen tarkemmin kunhan ehdin.Suppareita vielä vauvaansa odottaville ja onnea hurjasti kaikille nyytin saaneille toivoo: saapastelija ja pikkumies 5pv

Selkä on aivan poikki ja lantio hellänä, eilen jo ajattelin et josko yöllä pääsisi lähtemään kun oli alavatsa niin kipeä ja supistuksiakin (ei kipeitä) tuli mut EI niin EI! Kädet alkaa myös puutumaan yöllä ja päivällä.

Huomenna soitan äitipolille et nyt meni tältä äityliltä hermo,nyt pitää päästä ultraan ja tutkimuksiin et onko siellä kohdunsuulla tapahtunut yhtään mitään ja mikä on vaavin painoarvio, viimosin painoarvio (340g) ja kohdunsuun tutkimus on raskausviikolta 20, kun eivät neuvolasta ymmärrä aikaa varata.

heidim rv 40+4

MÄ EN. Ja se on sitten uusi kuukausi käynnissä, muutamia meitä täällä näköjään vielä on. Mitään muutoksia ei ole tapahtunut yön aikana, lonkat oli vaan tosi kipeet yöllä kun heräsin, mutta sekin on nyt muisto vain!

Laskeskelin tossa, että jos käynnistykseen joudun, niin ehkä äitienpäivänä oon vasta kotona nyytin kera...Nyyh!

Se olis taas keksittävä tälle viikolle jotain touhuamista, että saa ajan kulumaan..Kaikki kun on töissä päivät, niin ei oikein ole juttukavereitakaan,toisaalta,enpä mä taida enää jaksaa jutellakaan kenenkään kanssa, kun aihe on aika sama kokoajan..Katsotaan tilannetta taas huomenna kun tuun neuvolasta.

Annmii 40+6

eli näin sitä tästäkin huhtikuisesta tuokokuinen tuli.=)Täälläkin ollaan yö kärsitty, valvottu, ja kovasti kuulosteltu, mutta kun ei. Illalla soittelin ä-polille, kun vauva koko päivän oli niin hiljakseen, ettei minkäänlaisia liikkeitä tuntunut. Minulle kun käy aina vähän ' vanhanaikaisesti' , niin sitten nyttekin. Juuri kun olin isäntää soittamassa kotiin, että polilta käskettiin käymään, niin vauva aloitti mahdottoman mylläämisen. Ei siis tarvinut lähteä. Hyvä sinänsä, koska matka kestää meillä nopeimmillaankin yhteen suuntaan reilun tunnin, niin ei sitä viitsi millään jouten päiten ajella. Kun ei tuo bensakaan niin edullista ole...

Siinä kaikki, mitä täältä kirjoitettavaa irtosi. Tämä vappupallo lähtee nyt turhautumaan ulos..RV 40+2

Meille syntyi 20.4. kello 7.14. poikavauva, 3260g, 49cm - rv.39+5

Ollaan oltu jo jonkun aikaa kotona, mutta poika on niin hyvä syömään etten aikasemmin ole koneelle kerinnyt. :)-Ingwer ja Paapu

Pieniä ihania poikia nyt tullut maailmaan monia!Ja meille muille toivotaan oikein supistuksellista yötä - aamulla ollaan kaikki synnyttämässä, eix jeh? :) juu-uuuTilp. kuten ennenkin

Meille syntyi maailman suloisin poika 26.4. klo 20:49!! Viikkoja oli kasassa 40+6. Pituutta pikkumiehellä on 51cm, painoa 3725g ja pipo 35,3.

Synnytys meni mainiosti, ihanaa henkilökuntaa Lohjalla! Nyt ollaan kotona toista päivää ja poju vaan syö ja nukkuu ja on supersöpö!!! Nyt vähän ähisee, mutta kun just imetin niin taitaa olla se toinen ähinä kyseessä - eli vaipan vaihtoon siis.

Onnea kaikille muillekin vauvansa jo saaneille ja kestämistä teille mahojen kanssa!!!

SannimaPS. Synnytys pähkinänkuoressa: ensimmäiset supistukset koko raskausaikana tuli ke klo 6.40. Silloin niitä tuli 10-15 min välein. Klo 9 alkaen niitä tuli 4-8 min välein. Puoli yhdeltä en enää jaksanut kipeissä suppareissa kotona - lähdettiin sairaalaan. Yhdeltä siellä, kohdunsuu 3 cm auki. Sitten pariksi tunniksi ammeeseen ja ilokaasua nassuun. Viiden maissa epiduraali, joka auttoi HETI ja niin ihanasti, että todellakin suosittelen! Se myös rentoutti niin, että kohdunsuu avautui hetkessä jonnekin kuuteen senttiin. Puoli ysin maissa kohdunsuu oli kokonaan auki ja sain ponnistaa. 19 min jälkeen poitsu oli syntynyt. Väliliha leikattiin, pojan sydänäänissä vähän jotain laskua juuri ennen syntymää, joten piti ponnistaa mahd. nopeasti. 9 pistettä kuitenkin tuli ja poika kunnossa ja iskä kylvettämään uutta tulokasta. Kahvit ja konjakit kruunasivat illan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat