Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Oltiin tuttavien juhlissa ja lapsia oli yhteensa yli kymmenen, joista vanhin 7-vuotias. Heilla oli takapihalla portti josta paasi viheriolle jossa pojat pelasivat palloa ja pienemmat porrasivat sitten siina sisaan-ulos, jatkuvasti. Takapihalla oli noin kymmenkunta aikuista seka siella viheriolla mieheni lisaksi eras vanhempi mies. Sanoin miehelleni etta nyt menen vahaksi aikaa sisalle naisten seuraan ja sanoin etta sa olet vastuussa lapsista. Noin 15 minsan paasta juoksi sisalle ja sanoi etta onko meidan 2-vuotias mun luona. No ei ollut, ja sitten lahdin minakin livakkaasti etsimaan. Meita juoksi 4 aikuista heti ristiin rastiin portista eri suuntiin ja lopulta parin minuutin kuluttua lapsi loytyi kavelemasta keskella tieta ja se noin 10v. tytto ohjaili hanta siita pois jalkakaytavalle, auto seurasi heidan perassaan hiljaa! Tyton aiti katsoi pihasta ja me rynnattiin siihen ihan kauhuissamme!

Voi luoja, en voi kuin kuvitella mita kaikkea olisi voinut sattua!!! Jos nuo aiti ja tytar eivat olisi lasta huomanneet ja tuo auto olisi tullut lujaa, hieman mutkainen tieosuus siina, tai jos se kuski olisi sattunut olemaan joku hullu ja napannut lapsen kyytiinsa, ei olis nakynyt kuin peravalot siina vaiheessa...Mies oli kuulemma mennyt noutamaan poikien palloa, joka oli vierinyt alatielle ja siina noin 30 sekuntissa tama pieni oli havinnyt maisemista, eika tama vanhempi mies ollut sita huomannut. Lapsi lahti siis juuri vastakkaiseen suuntaan, ja se oli sellainen kuja jossa oli 2 kulmaa, ja mies oli kurkannut sen kulman taakse ennen kuin minut halytti, mutta lapsi olikin kait jo sitten ehtinyt sen toisenkin kulman taakse siina vaiheessa.Kauhea morkkis minullakin. Miehella vielakin pahempi.

Suojelusenkeli taisi se tytto olla...

Kommentit (2)

Mä ainakin olisin tuon ikäiselle antanut vähän vaikka rahaa. Tai jos en siinä hässäkässä huomaisi, niin veisin sitten myöhemmin. Olettaen, että tietää mistä hänet löytää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat