Vierailija

Lapset ovat yhteydessä noin 3-5 kertaa vuodessa biologiseen isäänsä ja aina kun tämä tpahtuu, uusi mieheni nostaa kauehan riidan aikaseksi koska kuvittelee ex-mies tulee ja nappaa minut mukaani. AIka outoa että nyk. mies on noin mustasukkainen exälleni.

Kommentit (8)

ja koskaan en isää nähnyt sen jälkeen kun äiti avioitui isäpuoleni kanssa. Minusta on ensiarvoisen tärkeää et yhteydet säilyy ja lapset tapaavat myös etävanhempaansa, vaikka vanhemmat eroo niin lasten ei tarvii erota vanhemmistaan. Sun miehelläs ei pitäis olla nokankoputtamista tähän asiaan ja tee se selväks hänelle ja mitä pikemmin sen parempi. Mun oikea isä kuoli ollessani n. 12-vuotias ja nyt aikuisena asia on painanut niin paljon että olen käynyt läpi sitä ammattiauttajan kanssa. Olisin aikuisena ehdottomasti etsinyt isäni käsiini vaikka mistä mutta nyt se on myöhäistä.

Tuo tulee nimittäin vain pahenemaan. Se voi yltyä jopa väkivallaksi sinua tai lapsia kohtaan.En voi käsittää, mitä sanomista hänellä on lasten ja heidän isänsä tapaamisiin. Ne ovat lailla säädeltyjä, joten jos hän yrittää estää, tee poliisille ilmoitus.Ja heivaa tuollainen pösilö ajoissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jo toi lasten eriarvoinen kohtelu saatika että eivät saisi tavata biologista isäänsä, kertoo että äijälläsi ei ole kaikki kotona.

Sorry, mutta tee asialle jotain!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat