Seuraa 

Hei

Nyt tarvitaan vinkkejä kaksiviikkoisen vauvan ilmavaivoihin. Alkoivat yht' äkkiä, vaikka aiemmin pierut ja röyhtäisyt tulivat helposti. Millaisia hyviä asentovinkkejä on tai onko kokemuksia disflatyl tai cuplaton-tipoista. Entä vyöhyketerapia, jos olette käyneet niin tuloksia ja minkä ikäisinä aloitte käymään.

Kommentit (5)

Meillä on tytöllä ollut ilmavaivoja riesana ensi viikoista asti, ja ollaan kokeiltu ensin Cuplatonia, ja sitten siirryttiin Disflatyliin. Meillä disflatyl toimii paremmin, ja on mun mielestä helpompi antaa, se kun annetaan ruuan jälkeen ja 2-3 kertaa / vrk. Cuplatonia annetaan 4 tippaa sekoitettuna pieneen nestetilkkaan ja annetaan ennen ruokaa. Meille aiheutti sen, että kun tyttö on melkoisen kiivas luonteeltaan, hän hermostui kun ruokailun aloittaminen kesti kun ensin piti sählätä cuplatonin kanssa. Muutenkin tuntui, että cuplatonin ollessa käytössä puklailut oli paljon pahempia.Toisille toimii toiset asiat, kannattaa kokeilla kumpi on omalle vauvalle parempi.Asennoista vielä, eli parhaat asennot on sellaset, missä vauva on masullaan. Meillä kaikkein paras on sellainen, jossa vauva pötköttää mun polven päällä poikittain siten, että jalat roikkuu alhaalla. Ja sitten tietty säännöllistä jumpaa vauvan jaloilla kannattaa harrastaa pitkin päivää, se laittaa myös ilman kiertämään. :)Tsemppiä kamppailuun! :)Minzy ja tyttövauva 2 kk ja risat

Meidän pojalla alkoi kans 2vkon iässä pahat ilmavaivat jotka sitten osoittautuivat koliikiksi. Mentiin 3vkoisena vyöhyketerapiaan, ja muutaman käynnin jälkeen vaivat loppuivat. Terapeutti sanoi, että käsittelyjä tarvitaan yleensä 3-7, jotta vaivat pysyy kokonaan poissa, muuten palaavat aina parin päivän päästä. Tipat voivat olla tueksi hyvä, mutta se terapia kyllä auttaa!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

me käytiin jo kerran vt:ssa, tuntui olevan apua mutta 3vrk:n päästä näköjään alkoi uudestaan. Montako tippaa cuplatonia muuten saa antaa näin pienelle? Löysin esikoiselta jääneen pullon ilman koteloa ja netistä löytyi annostus vain aikuisille ja yli 10v. lapsille...eikkuli ja typsy 13vrk

Vyöhyketerapiassa käyty nyt kolme kertaa ja viimeisimmän hoitokerran jälkeen vatsavaivat pysyneet poissa jo kaksi vuorokautta. Ensimmäisten hoitokertojen jälkeen kyseiset hoitopäivät olivat oireettomia mutta vatsavaivat palasivat jo seuraavina päivinä. Hoidon jälkeen vaikutus on kuitenkin selvä. Toivottavasti saavutetaan pysyvä sellainen.

vastanneille. Pitänee etsiä lähin päivystävä apteekki ja mennä ostamaan disflatylia ja jumpata vauvan kanssa. Se on vain niin lohdutonta kun ei osaa auttaa pikkuista kivuissaan mitenkään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat