Vierailija

sängyssä? Mun kaverit ei ainakaan kiellä omia lapsiaan menemästä meidän lasten sänkyyn leikkimään. Itse en anna kyläpaikassa lasteni mennä makuuhuoneisiin. Mites muut? Olenko tiukkapipo jos kiellän muitten lapsia? En tykkää että sängyssä riehuvat...

Kommentit (9)

En kai kieltäisi leikkimästä sängyllä, jos sellainen tilanne eteen tulisi. En usko sellaista niin usein tapahtuvan, että siitä tulisi ongelma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

se on sulle sellainen asia, joka on jostain syystä kiellettyä.

En kyllä suoraan sanottuna ymmärrä ihan, että miksei sängyllä saisi leikkiä, mut....

Meillä saa hyppiä sängyssä omat ja vieraat, mutta kunnioitan kyläpaikan sääntöjä. Jos kylässä leikit rupeaa suuntautumaan makuuhuoneeseen, kysyn suoraan mikä on talon tapa. Sitten toimitaan sen mukaan. Mutta, jos teillä on kiellettyä sängyssä pomppiminen, niin toivottavasti pidät makuuhuoneen oven kiinni ja pidät myös omat lapsesi pois sieltä vieraiden ajan, se on jo jonkinlainen merkki vieraillesikin, että et halua vieraita muksuja sänkyihin!

Joissain kyläpaikoissa ei saa mennä lasten sänkyihin. Silloin lapsemme kunnioittavat (toisten lasten tavoin) tätä sääntöä. (Eli, joskus kaikki kuitenkin menevät sänkyyn tietäen, että niin ei saa tehdä)Aikuisten sänkyyn ei meillä ole lapsilla mitään asiaa, ei edes aikuisten makuuhuoneeseen (leikkimään).

Kaikki lasten tavarat on siellä. Vain tietokone on työhuoneessa.Pidän huolta, että lasten tavarat eivät ala leviämään olohuoneeseen ja muihin yhteisiin tiloihin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat