Vierailija

Voiko olla oviskipuja, jos hedelmöitys tapahtuu?

Kommentit (6)

Pitää varmaan vaan malttaa kuitenkin pari viikkoa ja odotella, että alkaako ne kuukautiset.. Kaikkea nyt vaan mietin, kun niin raskautta toivon. Olisi kyllä aika onnen kantamoinen jos kolmaskin saisi alkunsa heti ensi yrittämällä.. ;)-ap-

Hei!Koskapa sinua on onnistanut edellisissäkin raskauksissa ja kun kiertosi on noin säännöllinen, niin uskonpa, että onnistaa nytkin.

Kivut ovat mielestäni ihan hyvä merkki siitä, että sinulla hormonit pelaa. Mutta tietysti jos kivut alkaa olla siettämättömät voi kyseessä olla jokin viaton kysta, joka yleensä puhkeaa itsestään. Itselläni oli joskus arvioilta 6 cm:n kokoinen kysta, joka aiheutti jonkin verran kipua, mutta joka puhkesi ihan itsestään.

Kirjoittele kuulumisia! Kirjoitan " clomistit" -osoitteessa myös. Hyppää mukaan ja tuo toivoa muillekin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hienoa, kun rohkaistuit kirjoittamaan nimimerkillä. Minullakin oli (ja ehkä vähän vieläkin on) arkuutta kovin avoimesti kirjoittaa, kun näitä viestejä lukee varmaan useita satoja ellei tuhansia ihmisiä.

Kumminkin asiat on arkaluonteisia ja herkkiä. Sitten kun on jo muutenkin tullut satutetuksi, ei halua enää tulla. Sitä jotenkin suojautuu, eikö?

Kumminkin jokaisella on tarve purkautua ja jakaa kokemuksia. Toinen toisiltamme voimme oppia paljonkin - saamme rohkaisua, voimme rohkaista. On jotenkin helpompi elää kun tietää, ettei ole yksin kipujensa kanssa. Vai mitä olet mieltä?

Jos sinun on vaikea joistakin asioista kirjoittaa, niin minulle voi laittaa sähköpostia: eikkuli65@luukku.com

että eilen oli kierron 13.pv (kierto norm. noin 28pv), ja hiukan ovis tuntemuksia, kuten norm. näihin aikoihin kiertoa, aluksi hiukan tuntemuksia, sitten alkaa tuska (särkylääkkeillä kestän), joka kestää päivän (tuntemuksia voi olla vielä parikin päivää). Tänään aamullakin vielä ovis tuntemuksia, mutta kun ne yleensä yltyy niin nyt katosi. Eilen illalla siis touhuttiin ilman suojaa. Voi kun kävisi taas näin helposti (kaksi ekaa on tärpännyt tosiaan heti). =) Jotenkin on kyllä sellainen olo, että kun nyt näin innostun, niin varmasti ne kuukautiset vielä alkaa kuitenkin..-ap-

Katselin sulle vastausta Perhesuunnittelusivuilta sekä googletin " Lapsen hedelmöittyminen" .

Perhesuunnittelusivuilla luki mm: " ovulaation aikaan voi olla oviskipuja eli alavatsan nipistelyä ja jomotusta toispuoleisesti. HUOM! Kipuja voi esiintyä myös ennen ovista (munasolun " kasvukivut" ) ja oviksen jälkeen (keltarauhanen).

Hedelmöittyminenhän tapahtuu, kun siittiö ja munasolu kohtaavat toisensa ja siittiö tunkeutuu munasolun sisään. Oviksesta tuskin vie montaakaan hetkeä, kun tämä tapahtuu.

Oliko vastauksesta apua. Video selkeyttää tapahtumaa.

En aluksi uskaltanut kirjautua, koska kysymykseni vaikutti niin tyhmältä (vaikka eihän tyhmiä kysymyksiä olekaan!).Minulla on aina ollut kivuliaat kuukautiset, ja säännöllinen kierto. Ennen esikoista söin pillereitä. Lopetin pillerit ja heti tärppäsi. Esikoinen oli 7kk kun toinen sai alkunsa (ensimmäisiä kertoja ilman kondomia). Tokan jälkeen alkoi oviskivut (niitä ei ikinä enne ollut). Lääkäri kehoitti turvautumaan vaan särkylääkkeisiin. Tokan jälkeen on kierto ollut normaalia epäsäännöllisempi (ensin jopa 50pv, sitten vähitellen lyheni), nyt vakiintunut (luulisin) tuohon alkuperäiseen (mikä oli ennen esikoistakin) 28pv. Ehkäisynä ollut vain kondomi muksujen jälkeen.Kiitos kun viitsit kirjoitella, mukava rupatella jonkun kanssa! Ystävät läheltä jotenkin kaikonneet lasten syntymän myötä.. =(-ap-

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat