Vierailija

Eli myynnissä kiinnostava asunto, jossa pyynti 225 000 Euroa. Kyseinen asunto on ollut aika pitkään myynnissä (ainakin 4kk) ja nyt ilmoituksessa lukee, että vapautuu tarvittaessa nopeasti ja pyynnin kohdalla 225 000/tarjous.

Me käytiin joskus katsomassa, mutta ei ihan rahat riitä tuohon pyyntiin tai ihan siihen lähellekään.Näyttäisi siis, että tarjous kannattaisi tehdä, mutta kuinka paljon voisi tarjota? Olisiko ihan törkeää heittää jotain 180 000-190 000? Vai millä tasolla tuollainen " tarjous" -kehoitus voi liikkua.

Kommentit (6)

ajattelin, että tuo " tarjous" -kehoitus tarkoittaa yleensä sitä, että hinnasta ollaan valmiita tinkimään reippaasti enemmän kuin yleensä. Tai näin olen ymmärtänyt. Silloin kun käytiin katsomassa, niin ajateltiin, että haluavat jotain 210 000 Euroa ainakin ja siihen päälle 4% veroja, menee pahasti budjetista yli.Nyt vaikuttaisi siltä, että talon voisi saada tosiaan halvemmalla kuin kuviteltiin. Ehkä lähdetään tarjoamaan 180 000 Euroa ja siitä voidaan hiukan nostaa. Ellei tärpää, niin ei tärppää. Meille 190 000-195 000 veroineen on ihan maksimi. Sekin menee jo 10 000-15000 yli budjetin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

laittakaa vaan tuo tarjouspyyntö (180-190 000) ja jos vastapuoli ei hyväksy niin saattaa tehdä vastatarjouksen... Aikoinaan ostin niin ensiasunnon, että laitoin vähän alhaisemman tarjouksen ja myyjältä tuli vastatarjous vähän isommalla summalla (ei hintapyyntö) ja kaupat tuli. Etenkin jos pitkään ollut myynnissä voi hinta hyvinkin laskea. Ja kun myin ensiasuntoni oli hintapyynnössä vähän ilmaa, sain sitten lopuksi mitä halusinkin vaikken siis alkuperäistä hintapyyntöä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat