Vierailija

Arvasin jo tämän kun houkuttelin että lähdetäänkö vapputorille kaikki yhdessä, lapsia meillä 2. Nyt sitten alkoi tuo kiertely ja kaartelu ja välttely taas joten annoin asian olla... eivät saa lapset vappupalloja... =/ Eikä tämä ole suinkaan eka kerta, me ei yleensäkään koskaan käydä yhtään missään vaan " kävelemässä" tai " katselemassa" koko perhe koska se on miehen mielestä aivan turhaa touhua! Yleensä sitten menen aina lasten kanssa yksin... =/

Muilla tällaisia miehiä??

Kommentit (10)

lähinnä se vaan haluaa tehdä kotona mitä sitä huvittaa eikä kierrellä kaupungilla ja viettää aikaa perheen kanssa... =/ suututtaa kun joskus olis edes kiva lasten kanssa jossain käydä, miten voi olla tollanen pökkelö ukko!!?? =(-ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minä ajattelin etukäteen, ettei mieheni halua lähteä, koska pihatöitä on niin paljon tehtävänä, joten ilmoitin lähteväni lasten kanssa. Mies kuitenkin päätti lähteä mukaan, joten tällä kertaa menemme koko perheellä. Usein käyn pelkästään lasten kanssa, enkä ole tilanteesta pahoillani. Olisi kurjaa jos mukana olisi kitisevä mies, joka ei viihdy. Mieluummin iloisten ystävien ja lasten kanssa.

Mua ei saa kirvelläkään minnekkään vapputoreille (ei edes tavallisille) tai minnekkään missä on paljon ihmisiä! Ahdistaa kun jää puristuksiin ja kaikkialla näkee vaan ihmisiä, ihmisiä ja ihmisiä!Eikä kait noi torit ja turut oo tänään muutenkaan lapsille sopivia paikkoja, humalaisia ja krapulaisia ihmisi täynnä, YÖK!

niitä kiinnostaa terassilla kavereiden kanssa kaljan kittaaminen ja nuorten tyttöjen tuijottelu, varsinkin nyt kun pimatsut panneet hameet ja topit vapun kunniaksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat