Vierailija

Tampereen Hakametsästä. Koitan onneani, josko täällä palstalla löytyisi joku, joka kaipaa lemmikkiään. Kyseessä erittäin leikkisä, luultavasti leikattu kollikissa, joka väritykseltään mustaruskeakuvioinen.

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rolle-nimeen ei ainakaan nyt reagoi. On kyllä todella leikkisä ja kiva kissa. Olen yrittänyt jo soittaa kissojen katastrofiyhdistykseen, mutten ole saanut ketään kiinni. Kiertelin äsken pyörällä tätä aluetta, josko jossain olisi ilmoitus kadonneesta kissasta, mutta ei ollut..Taidan mennä taas kollia vähän rapsuttelemaan.

Osoite on www. kissojenkatastrofiyhdistys. net (ilman välejä, mutta kun linkkejä ei tänne näköjään saa laittaa...)Luullakseni he voivat myös ottaa kissan sijoitukseen, jos omistajaa ei ala heti löytymään. Yhdistyksen sivuilta löytyy myös tieto, mihin löytöeläimen voi Tampereen alueella toimittaa.Kissasta kannattaa laittaa " Löydetty" -ilmoituksia myös alueen kauppojen ilmoitustauluille ja jos viitseliäisyyttä rittää, teippailla ilmoituksia myös puhelinpylväisiin ja sähkökaappeihin.Toivottavasti kissalle löytyy koti!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat