Vierailija

Mitä juridisia näkökantoja kannattaa ottaa huomioon?

Isä tietää tulevasta lapsesta, ei kuitenkaan aio olla läsnä (tämän hetken fiilis) lapseensa, mutta ilmoitti kuitenkin haluavansa yhteishuoltajuuden. Entä lapsen sukunimi? Mitä oikeuksia ja velvollisuuksia isällä on lapseensa? Saako lapsen viedä esim. kotimaahansa ilman äidin suostumusta?

Sivut

Kommentit (38)

Yksinhuoltajuus ei pelota, talous kunnossa, biologinenkello tikittää jne. .. Onnellinen vahinko, mutta siitä lähtien tämä lapsi on ollut toivottu :) AP

liian suuri riski siihen että menettää jossain vaiheessa lapsensa sinne... jos mies ei kerran halua olla läsnä lapsensa elämässä muutenkaan niin ei kai siinä ole sitten mitään eroa jos on ihan oikeastikin yh..?? tsemppiä sinulle ap!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

koska et tunne tuota isää. Hänhän voi olla kuka tahansa. En kyllä suostuisi yhteishuoltajuuteen tuntemattoman syrjähypyn kanssa. JOs suhde sitten syvenee ja voit luottaa häneen (aika tuo luottamusta) niin ehkä sitten yhteishuoltajuutta voisi harkita.Vierailija:

Lainaus:


Eikö tämä ole joka miehen painajainen?

Yksinhuoltajuus ilmeisesti ainakin näin äidin näkökulmasta on parhain, mutta onko se lapsen parhaaksi?
joten jos mies vie lapsen maahansa, et saa häntä milloinkaan takaisin.

Valehtele että tuli keskenmeno ja jos myöhemmin törmäätte niin kerro että tulit uudelleen raskaaksi toisen miehen kanssa.

Saat siis antaa lapselle oman sukunimesi. ja ehdottomasti kannatan yksinhuoltajuutta. Jos suostut yhteishuoltajuuteen mies saa vallan päättää esim. lapsen uskonnollisesta kasvatuksesta ja koulutuksesta. Pidä nämä oikeudet itselläsi.

Ilman muuta yksinhuoltajuus sinulle. Yhteishuoltajuus on toisinaan hyvinkin ongelmallinen (esim. molempien vanhempien lupa tarvitaan lapsen passin hankkimiseen jne.), eikä sitä kovinkaan usein pysty myöhemmin muuttamaan yksinhuoltajuudeksi.Isä voi lapsen synnyttyä tunnustaa tämän ja samalla sovitaan lapsen elatuksesta ja tapaamisoikeuksista. Lapsen sukunimestä päätät sinä, jos sinulla on yksinhuoltajuus.Onnea vauvasta!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat