Vierailija

Olisi kiva saada lisää mielipiteitä tuohon jack russel ketjuun.

Lähinnä että mitä tekisitte, jos oma koira olisi " puruherkkä" . Tai sitten jos omaa lastanne olisi purtu.

Kommentit (3)

minun vanhemmilla on mäyräkoira jolle meidän perhe ja lapset ovat todella tuttuja mutta jos lapset menevät häiritsemään koiran unia koiran nukkuessa omassa kopassaan niin varmasti näykkäisee. Samoin käy jos lapsen menevät pihassa hänen aitakukseen (päivä ulkoilu aitaus kesäkäytössä). Koira varoittaa murinalla ja jos lapset eivät sitä usko niin näykkäisee. Muuten kyllä tykkää olla lasten hellittävänä ja leikkikaverina. Kaikki lapset ovat oppineet kunnoittamaan koiran rauhaa eikä ongelmia ole. Tämä koira on kokenut pentuaikana kovia eikä siedä vieraita ihmisiä lainkaan. Tuli vanhemmilleni 9kk ikäisenä ja on nyt 8v.

Eli sellaista, joka normaalisti on tuon koiran kotona hoidossa. Eli mitäs jos koiran oman perheen lapset ovat naapurin puolella - pureeko koira heitäkin, ja se olisi vain ok.

Kyllä minusta koiran(kin) käytöksessä on jotain vikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja se pitää omille lapsille opettaa. Mikäli lapsi on sen ikäinen että puhetta ymmärtää, keskutelisimme asiasta perinpohjin. Jos sellainen vahinko kävisi että ihan pientä olisi purtu yrittäisin olla tarkempi lapsen vahtimisessa sekä järjestää tontin rajalle sopivia esteita ettei lapsi pääse sormiaan aidan rakoon laittamaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat