Vierailija

.

Kommentit (8)

Gram-merkiltä löytyy ainakin mahdollisuus suunnitella mieleisensä jääkaapinovi. En vain tiedä saako niitä pienenä. Ota yht. lähimpään Gram-myyjään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kyllä mekin käytimme vuosia. adapteri ei siis ole mikään muuntaja mitä voisi tarvita esim jenkkikapistuksiin, vaan ihan palikka jolla saadaan sähkötöpseli pää näyttämään erilaiselta (englannissa usein 3 metallipiikkiä, suomen pistokkeissa 2 piikkiä) osaava sählömies voi tpoki vaihtaa sinulle pistokkeen pään itsekin suoraan johtoon niin ei tarvitse adapteria. avainsana tässä asiassa on se että jännite on suomessa ja uk.ssa sama.

postikulut vaan voi olla noin isolle paketille kovat, kun pitää laittaa muulla kuin perinteisellä postilla tulemaan. englannin sähköjännite on ian sama kuin suomessa, joten laitteet toimii pienen adapterin kanssa, saa sähköliikkeistä tai sieltä ebaysta esim. kokemuksesta tiedän kun olen asunut englannissa ja sähkölaitteita ollaan käytetty ristiin siellä ja suomessa adaptorien kanssa.

adapterin kanssa turvallista käyttää pitempiaikaisesti tuota viileäkaappia.Vielä jos joku tietäisi Suomessa liikkeen tai nettiosoitteen, josta voisi tilata suomalaisen firman kautta, olisin tosi kiitollinen.ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat