Vierailija

Tuleeko lapsestani nyt sitten FAS? Munkkeja en uskaltanut syödä, koska olen jostain netistä lukenut, että ne aiheuttavat sikiölle kehityshäiriöitä :( Tietääkö joku tippaleipien vaikutuksesta vauvaan? Ollaan menossa anopille ja siellä on varmaan tippaleipiä tarjolla...Me ollaan sovittu miehen kanssa, että meillä on nollatoleranssi raskauden ajan, ja nyt pilasin koko jutun juomalla simaa! Mulla on ihan kamala morkkis. Ehkä menen ostamaan vappuviuhkan (mies saa kyllä kantaa sitä, koska en tiedä, millaisia aineita sen värjäämiseen on käytetty).t. RV 4+4

Kommentit (12)

Todella epäreilua....

Millainen ihminen juo simaa raskaana!!????????? Täysin vastuutonta.

Ja ihan kun tuo ei vielä riittäisi, haikailet vielä tippaleipiä! Siis jumalauta, paljon sulla on ikää??? Kukaan muu, kun teiniäiti ei voi olla noi idiootti.

Kyllä olisi taas lastensuojelulla hommia. Vauva HETI huostaan synnyttyään. Tuskin se sun " miehesikään" on yhtään täypäisempi, kun kattelee noin idioottia muijaa.

Että taas raivostuttaa. Kakikkia ei todellakaan ole luotu vanhemmiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuinka se oikein tapahtui? Joku kompastui lasi kädessä, juoma singahti sinua kohti, ja suu auki töllöttäessäsi kulahti alas kurkusta?

HURRAAAA!

En ole koskaan ymmärtänyt kuinka typerät mammat tulevat tänne voivottelemaan vaivoja / myrkyn nielaisuja ym, eivätkä heti ota yhteyttä ASIANTUNTIJOIHIN!!!

Hus polille siitä!!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat