Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sain tämmösen spostilla...Onko totta?TAMIFLU, DONALD RUMSFELD JA PELKOBISNEKSETOte DSALUD-lehden nro. 81 (huhtikuu-2006) pääkirjoituksesta http :// www. dsalud. com > por José Antonio Campoy.Tiesitkö että lintuflunssavirus löydettiin 9 vuotta sitten Vietnamista?.

Tiesitkö, että sen jälkeen 100 ihmistä on kuollut KOKO MAAILMASSA NOIDEN VUOSIEN AIKANA?.

Tiesitkö, että pohjoisamerikkalaiset ilmoittivat TAMIFLUn (ihmisille sopiva antiviiruslääke) tehokkuudesta taudin ehkäisyssä?.

Tiesitkö että TAMIFLU lieventää vain hiukan tavallisen flunssan oireita?.

Tiesitkö, että suurin osa tiedeyhteisöä epäilee lääkkeen tehokkuutta tavallisen flunssan lieventämisessä?.

Tiesitkö, että OLETETUN muuttuvan viruksen H5N1 tapauksessa TAMIFLU lieventää vain hiukan sairautta?.

Tiesitkö, että lintuflunssa tarttuu tähän mennessä vain lintuihin?.

Tiesitkö kuka kauppaa TAMIFLUta?. LABORATORIOS ROCHE. Tiesitkö keneltä ROCHEosti TAMIFLUn patentin 1996?. GILEAD SCIENCES INC.

Tiesitkö kuka oli GILEAD SCIENCES INC:N toimitusjohtaja ja on edelleen sen pääasiallinen osakkeenomistaja?. DONALD RUMSFELD, nykyinen USAn puolustusministeri.

Tiesitkö, että TAMIFLUN perusraaka-aine on tähtianis?.

Tiesitkö kuka omistaa nyt 90% tämän maustepuu viljelmistä? ROCHE.

Tiesitkö että TAMIFLUn myynti nousi 254 miljoonasta dollarista 2004 yli 1.000 miljoonaan dollariin 2005?. Tiedätkö, montako miljoonaa ROCHE voi voittaa seuraavien kuukausien aikana jos pelkobisnenes jatkuu?Tiivistettynä tarina on seuraava: Bushin kaverit päättävät, että TAMIFLUn tapainen lääke on ratkaisu maailmanlaajuiseen tautiin, joka ei ole vielä puhjennut ja joka on aiheuttanut koko maailmassa 100 kuolemantapausta 9 vuoden aikana. Tämä lääke ei paranna edes tavallista flunssaa.Virus ei tartu ihmiseen normaali olosuhteissa. Rumsfeld myy TAMIFLUn patentin lääketehdas ROCHE:lle, joka maksaa siitä omaisuuden. ROCHE hankkii 90% tähtianiksen tuotannosta, joka on antiviruslääkkeen perusraaka-aine. Koko maailman hallitukset uhkaavat maailmanlaajuisella sairaudella ja ostavat ROCHElta valtavat määrät lääkettä. Me maksamme lääkkeen ja Rumsfeld,Cheney ja Bush tekevät bisnestä... OLEMMEKO HULLUJA VAI OLEMMEKO IDIOOTTEJA?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat