Vierailija

ja sattuu törmäämään mieheen, joka ei pistä hanttiin ajatukselle?Olen tavannut jo 2 suhdetta, jossa nuorempi mies ja (muutaman vuoden) vanhempi nainen. Suhde on alkanut pääosin siksi, että nainen on halunnut perheen ja tyytynyt sitten ikäänkuin ensimmäiseen siittämiseen suostuvaiseen urooseen (jossa nyt periaatteessa ei ole suurta vikaa).Kun pari lasta on pykätty maailmaan, parisuhde on romahtanut ja ero tullut. Nainen ei ole halunnut olla miehen kanssa missään tekemisissä enää, vaan ollut sitä mieltä, että " tavoite saavutettu, lapsilauma on kasassa, siittäjä voi painua hevonkuuseen" .

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kulissit ovat pysyneet kasassa siihen saakka, kunnes mies on protestoinut liikaa parisuhteen epämukavuuksia. Esim. rahan kanto kotiin, auto, talo + muut tilpehöörit eukko on ottanut vastaan, mutta seksi- ja tunne-elämä kodissa on ollut ihan perseestä. Myöhemmin nainen on löytänyt itselleen *" tasa-arvoisen" rakastajan.ap*joskus tosin jopa ihan k-päisen

Hyvä esimerkki on tuolla naikkareissa eräs jäsen (alkaa e:llä), jonka hankki lapsen miehensä kanssa, vaikka vinkui miehensä alkoholin käytöstä... onnellista perhe-elämää vaan.

ettei mies ole ymmärtänyt rooliaan siittäjänä, vaan haluaisi olla tekemisissä lasten kanssa. Kun nainenhan on valinnut järkiperustein lapsirakkaan miehen - eihän se rakkaus hälvene sillä sekunnilla kun nainen niin haluaisi.Sivusta on surullista katsoa - tosin toisaalta tilanne on parempi, koska alakynnessä olo on miehelle ollut molemmissa tapauksissa tuskallinen kokemus (+ itsetunnon kannalta ikävä).* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat