Seuraa 

Aikas ihana ilma. Kävelyllä käyty ja pihaa hieman siistitty.MISSÄHÄN KUMMAA MAATUSKAT ON??? Ei kait vaa vapunaaton sima oo käyny päähä.. Liikaa hiivaaaaa???? Vai ootteko sokerihuppelissa liiallisesta munkin syömisestä????? HÄH... Vai muutoin vaa viettäny railakkaan vapun....

Joo vappu meni ja tuli.. Ite oltii kotona ja vietettii pere vappu, grilli oli kuumana ja suhi juomaa kyytipoikana...Mut hei HAUSKAA VAPUNPÄIVÄÄ!!!!!Tulkaahan maatuskat linjoille kun kerkiätte!!!!

-eekkis-

Kommentit (6)

- istuuko jo teidän vaavit?Meillä ei istuta kuin nojaten joko taaksepäin isoihin tyynyihin tai sitten heppu on kaksinkerroin eteenpäin. Syöttötuolissa vähän niin ja näin.- mitä 8 kk-neuvolassa vauvan ' pitää' osata?Niin se on päivä vierähtäny iltaan, ollutkin vauhdikas..

Tyty nukahti tossa puolen kasin aikoihin, ilta vellin syötyä.ISTUMISESTA, meillä on semmone etu noja kun koittaa tytsyä istuttaa ja muutoinkin kellahtaa jommallekummalle kylelle eli harjoitellaan vielä. Syöttötuolissa istutaan silloin kun syödään soseita, mutta olen sen pehmustanut niin jottei tyty pääse kovinkaan kellahtelemaan ees-taas. Maito juodaan sitterissä, ettei joudu niska kovin lujille syöttötuolissa. Selkä on jo suorana ja fys.terapeuttikin sanoi meille että kannattaa jo harjoitella isumista. Sitteristä kovin yrityksin koittaa nousta istumaan, muttei vielä pääse.Lattialla on kova meno, kierii pyörii ja koittaa päästä etiä päin, mutta siinäkin vielä.... no harjoitus tekee mestarin..Taidanpa mennä nyt kattoo loput käenpesästä, mitä nyt vielä kerkiän. Huomenna mennää kattoo sitä mei " tilapäis" kämppää.. 58neliöö ja tooooosi bönellä, siis siellä miehen työpaikan luona. No onhan siellä kuiteskii halpa vuokra 100 egee kuukaudessa ja täytyypi ajatella tosiaan että se on tilapäistä...Hyvvee yötä ja kultsin kuvia.....-eekkis ja annimanni( hammas on jo melkee korkeuksissaa )-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onpa ollut hiljaista viime aikoina lokamaatuskoissa...liekö kaikki kyllästyneet kirjoittelemaan?! Tosin onhan nyt ollut hienoja ilmoja ettei paljoa sisällä ole viitsinyt istuskella ja nyt vappu.Vaikka ilma onkin hieno niin ei me pystytä olemaan koko päivää ulkosalla vauvelin kanssa...jos olisi isompiakin lapsia niin todnäk he haluaisivat oleskella ulkona mielummin kuin sisällä.Eiliset juhlat olivat kivat, meitä taisi olla 10 aikuista ja 4 lasta. Meidän poika oli kuin kala vedessä ja naureskeli koko illan, hyvällä tuulella.Tänään tehtiin pitkä vaunulenkki ja poika onkin nukkunut pariin otteeseen parin tunnin unet ulkona, ollaan saatu istua myös ulkosalla mekin. Taisi olla rankat juhlat eilen kun niin on pojua tänään nukuttanut hyvin.Nyt saunaan ja iltapalaa sen jälkeen.Jokos tänään joku täytti 7 kk? Meillä tulee ensi viikolla 7 kk.

..sanoman ROMILLE, ei hajua aavistustakaan mitä pitäisi osata 8kk neukassa... Ite oon miettiny ihan samaa.... joten ois kiva jos joku orm onnekas osaisi kertoa...-eekkis-

Jospas sitä pinoutuis nyt kun typykkäkin nukkuu...Meidän lauantai-ilta meni hyvin. Me lähettiin liikenteeseen 8 jälkeen kun Dina oli mennyt nukkumaan ja hyvin oli yö mennyt äidillä ja Dinalla.

Me tultiin miehen kanssa kotiin 1.30 ja mä heräsin jo ennen seittemää kun äiti oli just syöttämässä Dinalle aamupuuroa ja vein koirat ulos, ja eihän sitä sit enää kyenny takas nukkumaan mennä. Vähä oli ryde olo sit koko päivän noin lyhyillä unilla ja tulihan sitä ehkä muutama siideri liikaa nautittuakin... Noh, kai sitä vappuna voi. :)Eilinen meni sit tosiaan vaan himassa hissutellessa niin kuin tämäkin päivä on mennyt. Tänään pitäis kyllä vielä lähteä ratsastamaan, se onneks piristää ja saa nesteet liikkeelle! :) Nestettä tosiaan taas on kertynyt kun eilen illalla innostuttiin sit vielä pizzaa tilaamaan...Mutta nyt on sitten taas kiva palata arkeen, ei näitä juhlapyhiä pidemmän päälle jaksa.Kävikös kukaan lokamaatuskoista tänään vappubrunssilla missään? Onkohan tuolla keskustassa tai muualla ollut paljonkin porukkaa liikenteessä? Itellä ei oo mitää hajua, täällä meillä päin ei ainakaan paljoo ole liikennettä ollut.Mutta nyt vois tehä jotain pientä välipalaa niin jaksaa taas.Mukavaa Vappupäivää!-Mari-Tämä lokamaatuska tuli sitten takaisin Texasista viime yönä. Oli ihan kiva matka, paitsi että poju päätti olla syömättä purkkiruokaa. En tiedä miksi, sillä maisteltiin niitä ennen lähtöä ja hyvin upposi. No nytten ollaan taas kotona ja voin tehdä soseita itse.Pitikin kysyä teiltä viisailta, että mitä teette jos vauva ei suostu syömään kiinteitä tai sitten vaan makeita soseita? Kannattaako pitää välipäiviä ja juottaa pelkästään maitoa vai kokeilla erilaisia makuja, vai itsepäisesti vaan tarjota vihannesta kunnes syö eikä antaa makeita muutamaan päivään??ISTUMISESTA; poju osaa istua itsekseen pitkiäkin aikoja. Joskus kellahtaa, mutta hyvin harvoin. Olen silti laittanut pehmusteita ympärille.

Meidän ongelma onkin nytten että poju ei millään haluaisi olla vatsallaan/selällään lattialla kun istuminen on niin paljon hauskempaa. Miten ihmeessä saan hänet innostumaan harjoittelemaan ryömimistä??Mutta, mutta, pitääpi lähteä pesemään pyykkejä - back to reality ja silleen :)Bonnie* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat