Vierailija

Nautasika-jauheliha oli mennyt jääkaapissa harmaaksi. Viimeinen myyntipäivä huomenna. Uskaaltaako syödä? (lapset, minä raskaana..)



Kommentit (8)

pitsan jauhelihasta jo tein ja nyt se on uunissa. Taisi jäädä syömättä. Itse kun olen ehkä liiankin varovainen pilaantuneiden ruokien kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Liha muuttuu harmaaksi joutuessaan tekemisiin hapen kanssa. Eli jos jauhelihasi on vakuumissa ollessaan harmaantunut, tarkoittaa se sitä ettei vakuumi ole ollut tiivis ja niinpä bakteeritkin ovat päässeet jylläämään (tarvitsevat happea elääkseen).



" Irtotavarana" myytävä jauheliha pitäisi käyttää samana päivänä, vakuumipakatuissa on yleensä käyttöpäiviä useita eteenpäin kun oletetaan, että vakuumi toimii eivätkä bakteerit pääse elämään ja kasvamaan.



Mä olen pienenä siskon kanssa saanut sellaisen ruokamyrkytyksen äidin makaronilaatikosta (pilaantunutta jauhelihaa) että siinä oli hengenlähtö lähellä. Siksi en halua pelleillä tällä asialla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat