Seuraa 

Kevät tulee ja ilmat lämpenee!1,5-vuotias taaperomme ei nukahda ulos päikkäreille yhtä helposti kuin talvella :(. Sama meno oli myös viime kesänä: ulos nukuttaminen oli työn ja tuskan takana. En kuitenkaan haluaisi nukuttaa lasta sisälle...Kärryissä taaperolla on nyt makuupussi (joka [b]ei[/b] ole kiinni), jalkasuoja ja hyttysverkko), ulkovaatteina kypärämyssy ja takki. Lapaset taapero repii käsistään pois ja myssyäkin yrittää. Hihallinen ja hupullinen makuupussi tuntui jonkin verran rauhoittavan, kun ei ainakaan voinut kiskoa vaatteita pois päältään...Lainaus:

Onko muita lapsia, jotka ei lämpimillä keleillä nuku/nukahda ulkona hyvin? Mitä [b]vinkkejä[/b] voisit antaa tähän tilanteeseen?

Nukahdettuaan taapero nukkuu kyllä hyvin ja pitkään :).Tuskastunut Charita ja taapero.

Kommentit (3)

Talvitamineissa makuupussin sisällä ja jalkapeite kiinni oli niin hyvin topattu, ettei siinä paljoa liikuttu. Nyt kevättamineissa ja kesällä vaunuissa on tilaa liikkua, pyöriä, nousta ja kiskoa vaatteita pois päältä. Ja tietenkin kun ikää on enemmän niin ympärillä asiat kiinnostavat entistä enemmän ja uni ei tule niin helposti. Meillä ratkaisin tämän nukuttamalla vasta sitten väsyneempänä (meillä onnistui siirtämällä kaksista unista yksiin). Tosin ei tuo sisällä kyllä yhtän nopeammin nukahda illalla.

Meillä nukahti parhaiten tuossa iässä kun antoi istua napottaa kunnes nukahti. Sammui ku ei silmät enää jaksanu vaihtaa kohteesta toiseen. Sitten vain selkänoja alas ja suojat (kelin mukaan) eteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kunhan vaunuissa on hämärää eli esim sideharso ja sadesuojus estämässä kirkkaan auringonvalon tuloa vaunuihin. Vaatteiksi laitan sisävaatteiden päälle ihan ohuen keväthaalarin jalkaan villasukat ja päähän kypärämyssyn. Hanskoja ei tarvi enää enkä laita peittoa tai makuupussia ja tosi lämpöisenä herää vaikka nukkuu katoksen alla varjossa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat