Vierailija

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

- nukuttiin yhteentoista

- laitettiin yhdessä aamiaiseksi raakapakastesämpylöitä erilaisilla täytteillä ja ihanaa kahvia

- kävin kuumassa suihkussa

- lorvittiin kotona telkkaria katellen

- mentiin kävelylle ja käveltiin mm. yhden myynnissä olevan talon ohi, joka oltiin netistä bongattu

- tehtiin pitsaa

- syötiin pitsaa ja paahtovanukasta ja katseltiin leffaa

- muistin kaikki lääkkeeni

- podin päänsärkyä ja kuumia aaltoja sohvalla maaten, kylmä rätti pään päällä

- mentiin aika aikaisin nukkumaan

Ulkoiltiin ja tehtiin vähän pihatöitä.Omat vanhempani ja miehen äiti tulivat meille grillaamaan ja saunomaan. Syötiin hyvin ja runsaasti :-)Oltiin ulkona klo 21.30 asti, oli ihanan lämmin ilta!Katsottiin miehen kanssa vähän Madventuresia telkasta ja ruvetiin nukkumaan.Aamulla tulin töihin ja viihdn täällä klo 21 saakka...

Sain joltain ystäväni miehen ystävältä riipuksen lahjaksi, kun hän oli minuun ihastunut :) EN olisi tahtonut sieltä lähteä helsinkiin baariin, ja mielipiteet olivat jakautuneet, niin että enemmistön päätöksestä kuitenkin tilasimme tilataksin, jolla sitten kaikki 11 ihmistä matkustimme Club Helsinkiin. Pääsimme vippeinä sisälle jonon ohi, mikä oli tietenkin hauskaa :)

En kuitenkaan viihtynyt siellä kovin hyvin, koska olimme lähteneet niin aikaisin (klo 21.30), että jotenkin se alkuhuuma katosi pitkällä taksimatkalla. Väsyin enkä jaksanut juhlia tai juoda, vaikka minua haettiin tanssiin ja yritettiin tarjota drinkkejä..

Lopulta eräs ystäväni suostui lähtemään kanssani kotiin junalla (00.30) ja lähdimme etsimään sopiva junaa, juoksimme ja ehdimme juuri ja juuri täyteen ahdettuun t-junaan. Yyyyyh, miten ahdasta ja täynnä se oli, kärsin välillä matkapahoinvoinnista, joten seisoin koko matkan 10 muun kanssa junan ihanan pikkuvessan edessä..

Olin niiiin onnellinen kun viimein pääsin kotiasealle ja kävelin suoraan kotiin, vaikka aikomuksena olikin alunperin mennä vielä kotikaupunkini baariin, onneksi ystäväni löysi muuta seuraa :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat