Vierailija

Olisi niin helppoa, kun synnytyksessä vaan jännitettäisiin, että kukas sieltä tulee, ja sitten todettaisiin, että tyttö tuli! ja näköjään nimeltään Hanna!Ei tarvitsisi miettiä nimiä, vääntää kättä puolison kanssa, koettaa epätoivoisesti keksiä, mikä sopii, ja miettiä kaikkia nimien mahdollisia huonoja puolia jne. ja kenelläkään ei olisi asiaa arvostella toisten nimivalintoja.Meidän lapset jää varmaan ilman nimiä kokonaan. Me ei keksitä [b]mitään![/b] Kauniita nimiä on kyllä paljon, mutta mikään ei silti sovi tai käy jommalle kummalle, kaikissa on jotakin vikaa.

Kommentit (8)

Kummallekin pitäis olla nimi, kun pitäisi olla sitten jos sairaalassa valmiina. Tulikin joitakin ihan hyviäkin ehdotuksia, mutta ei olla niistäkään keksitty mitään. Plääh.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tehtiin jo niinkin, että merkkasi pitkästä listasta kaikki ne, jotka jotenkin olisivat mahdollisia, ja sitten katsottiin, mitkä kaikki nimet löytyivät kummankin listasta. Tarkoitus siis oli, että näin löytyisi nimiä, jotka miellyttäisi kumpaakin. Löytyikin muutama tylsä ja pliisu nimi, jotka nyt on " ihan ok" kummallekin, mutta oikeasti ei kyllä tekisi mieli omalle lapselleen antaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat