Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Koira tuli ensin pihalle pyörimään ja kiehnäämään kaikkiin ja vaikutti tosi ystävälliseltä. Kiertelee kuulemma kaikissa pihoissa useinkin vapaana. Lapsi työnsi leikkiautoaan pihakäytävällä, niin koira ilmeisesti hermostui siitä äänestä ja ryntäsi haukkumaan lapsen viereen. Kun tämä kääntyi juoksemaan pois päin, koira vielä nappasi käsivarresta kiinni. Onneksi ei käynyt mitään pahempaa, mutta kurja mieli jäi koiran omistajasta, joka huusi vaan koiransa pois, kokosi kiireesti kahvitarvikkeensa omalta terassiltaan ja kiiruhti asuntoonsa. Takuulla kuuli mitä tapahtui ja vielä kun pelästyneenä huusin muille että koira on purrut lasta.

Sivut

Kommentit (30)

pakosta tulee leimatuksi, kun on tällaisia koiranomistajia, jotak sitten antavat sessen juosta miten sattuu. Omanikin sai olla tänä aamuna irrallaan-pellolla, missä ei ollut muita ihmisiä kuin minä ja lapseni. Että en suko sen kärsivän, jos muuten pidetään kytkettynä. Kun talomme valmistuu, piha tai osa siitä aidataan. Ja siellä saa olla vapaana taas.

Jos iso, erittäin leikkisä ja villi koira on oma, se voi tuntua hauskalta leikiltä, mutta jos tuollainen vieras koira on lapsesi kimpussa kinuamassa tätä leikkiin, niin luottaisitteko todella että kyse on vain leikistä. Täällähän ei moni anna 3-vuotiaan leikkiä 5-vuotiaan naapurin lapsenkaan kanssa, mites toi koiran kanssa leikkiminen sitten ont?Vierailija:

Lainaus:


En toki tarkoita, että vihaisen koiran irtipito olisi millään lailla

Meidän iso, erittäin leikkisä ja villi koira tekee juuri tuollaista - ärisee, hyppii ja " puree" , siis leikillään....
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

2 miesta olivat kavelyttamassa jotain rottweilerin tyylista koiraa. Koira hyokkasi naykkimaan ohi kavelevan nuoren miehen jalkoja. Mies sanoi koiran omistajille etta pitakaa koiranne kiinni, silla seurauksella etta hanet hakattiin jollain metalliputkella henkihieveriin.Sellainen omistaja kuin koirakin!

pitkän ajan kuluttua vaivautui paikalle ärisemään myöskin ettei se mitään tee. Miksi pitää pitää koiria valvomatta vapaina? Eihän ne koskaan mitään tee, mutta sitten kuitenkin kerran voi sattua jotain ikävää.

Sanon että, minä teen ja tarvii pelätä.

Potkasen ja lujaa jos koira tulee lähellekkään uhoamaan.

Miestäni on purrut isokoira ja hän potkas niin että koira kuoli.

Tämä tapahtui jo 25v. sitten mutta, hänellä on vieläkin isot arvet.

jos jälkiä ei jäänyt edes takkiin, saati käteen!Järkeä nyt, hyvät ihmiset, koira on napannut kiinni ihan kuin äiti ottaisi lasta käsivarresta kämmenellään kiinni.Täällä ollaan jo koiraa lahtaamassa vaikkei naarmuakaan tullut...

mitä myöhempi on ajankohta.. Mainittu koira ei ole purrut lasta, edes takissa ei ole jälkiä, jokainen aikuinen on toiminut tilanteessa väärin!! Niin että kohdistakaapa uho esim. koiran omistajaan ei koiraan, joka on tilanteessa toiminut paimennusviettinsä mukaan...

Vain sisällä ja maalla saavat olla vapaina. En todellakaan jättäisi edes omakotitalomme pihaan vapaaksi, vaikka koira on saksanpaimenkoira, eli ei karkaile mutta suojelee kyllä pihaansa. Minustakaan ei ole koiran omistajan asia sanoa " uhrille" oliko koiran näykkäisy iso vai pieni asia. Kenenkään ei tarvitse tosiaan sietää vieraalta koiralta mitään pientäkään asiaa, koska koirat ovat pidettävä kytkettyinä.

joten anteeksipyyntö olisi riittänyt. Suututtaa tuollainen luikurimainen käytös. Jos se pariskunta olisi ollut pihallaan yhtään pidempään, olisin mennyt vähän puhumaan. Ne livahtivat sisälle kun rauhoittelin itkevää lasta ja tutkittiin käsivartta.Isäntäperhekään ei tehnyt elettäkään että olisivat menneet puhumaan naapureilleen, joten en mäkään siinä sitten kehdannut sitä vaatia. En yhtään tiedä millaista porukkaa, nuori nainen ja mies kuulemma asuvat, ja heidän pihallaan taisi olla vielä joku muukin istuskelemassa.ap

meidän koiralla on taipumusta karkailuun.. ja on tosi ihmisrakas, et nuolee kaikkien vastaantulijoiden kädet ja polvet.. (on polvenkorkuinen) minä laukkaan kyllä perässä ja huudan ja torun koiraa, ja pyytelen ohikulkijoilta anteeksi.Koiramme on vaan tosi nolo tapaus, on ollut ns. huonossa kodissa aikaisemmin ja on äärettömän tyhmä ja kovapäinen. mutta siitä meen kyllä takuuseen, et ei pure. Meidän lapset leikkii sen kanssa joskus tosi rajustikin, ja tää vaan nuolee ja heiluttaa häntää.Se just on tosi harmi kun jotku tosissaa pelkää koiria ja tää meidän oma on ylituttavallinen. :( Onneksi kaikki ihmiset on tähän mennessä ollu ihna ymmärtäväisiä.

En toki tarkoita, että vihaisen koiran irtipito olisi millään lailla hyväksyttyä, vaan että tämä(kin) tapaus kuulosti lähinnä siltä, että koira innoissaan koetti leikkiä lapsen/auton kanssa. Jos koira haluaisi purra, siitä todellakin jäisi jäljet!Meidän iso, erittäin leikkisä ja villi koira tekee juuri tuollaista - ärisee, hyppii ja " puree" , siis leikillään.Poliisille jos tällaisesta asiasta soittaa, saa kyllä naurut päälle :) Ei heillä ole aikaa jokaisen koiran perässä juosta, jos ei ole edes mitään vahinkoa tapahtunut! Hieman tärkeämpiäkin asioita heillä hoidettavana...

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat