Seuraa 

Kommentit (3)

eli viesti unohtui....Ongelma on sellainen, että kohta puolivuotias poikamme ei suostu syömään minun tekemiäni kasvis- ja lihasoseita. Tuntuu, että kaikki keinot on käytetty.. Siis tehty soseet keitinliemestä tai tuttelista, ja tehty sileämpää ja sileämpää. Poika syö ihan todella mielellään puuroa ja hedelmäsoseita(kaupan). Kaupan kasvis- ja lihasoseita ei myöskään huoli.

Aloitin soseiden antamisen " oikeaoppisesti" kasvissoseilla, ja sillon ne jopa meni alas ihan ookoo, mutta nyt on tullut totaalinen stoppi. Tänään jopa väänsi itkua kun mies yritti syöttää peruna-porkkana-lihasosetta. Luultiin jo, että onko ukko kipeenä kun niin sydäntäsärkevästi itki, mutta itku loppu kun seinään kun kaivettiin hedelmäsosepurkki esille. Ja hymy korvissa! Luulis, että ton ikänen ei vielä osais tollasta!Toivottavasti jollain ois jotain vinkintynkää, alkaa mennä hermo meidän ruokailuhetkien kanssa!! Kiitos!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

... imetys ennen kiinteätä ruokaa. makean lisääminen pöperöön auttaa myös, mutta luulen, että meillä levottomuus johtui siitä, että beibillä on tarve saada rauhoittava maitohuikka niin että jaksaa paremmin keskittyä syömiseen. hyvän annoksen on silti jaksanut syödä vaikka ottaakin maitoa ensin. tyttö on 7kk.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat